Fivetune
Image default
Business

Zakelijke telefonie: De Nederlandse Provider

Zakelijke telefonie is laatst een stukje ingewikkelder geworden doordat de ISDN lijnen verdwijnen, en daardoor heel zakelijk Nederland moet overstappen op de nieuwere techniek: Voice over IP. Zakelijke telefonie kan lastig zijn, maar niet als je de juiste organisatie benadert om het allemaal voor je te regelen, zoals de Nederlandse Provider. Wij van de Nederlandse Provider streven ernaar om zakelijke telefonie ongewoon simpel te maken. Dat is het doel waar wij ons erg van bewust zijn. We hebben in deze zoektocht naar het ongewoon simpel maken van zakelijke telefonie al ruim duizenden bedrijven geholpen. Worden jullie de volgende?

Zakelijke telefonie: cloud telefonie

Er zijn twee kanten om op te gaan met zakelijke telefonie en de vernieuwingen daarvan. De eerste mogelijkheid met zakelijke telefonie via VoIP is met cloud telefonie. Het voordeel van deze methode van zakelijke telefonie is dat de telefooncentrale gloednieuw is en… in de cloud zit. Het mooie hiervan is dat het niet langer nodig is om dure onderhoudscontracten af te sluiten voor de telefooncentrale. Zo wordt zakelijke telefonie ook nog eens een tikkeltje goedkoper! Een heleboel functies om bij zakelijke telefonie te integreren gaat ook ineens een stuk gemakkelijker, zoals vast-mobiel integratie. Daarbij is het niet langer nodig hebben van onderhoudscontracten niet de enige manier waarop bespaard kan worden met deze methode van zakelijke telefonie. Er wordt ook flink bespaard op abonnementen en gesprekskosten! Dat is het voordeel van cloud telefonie.

Zakelijke telefonie: SIP trunk

Cloud telefonie als methode om VoIP te bellen met zakelijke telefonie is natuurlijk niet de enige mogelijkheid, en is niet de beste keuze voor iedere organisatie. De tweede mogelijkheid met zakelijke telefonie via VoIP is de SIP trunk. Het makkelijke van deze methode van zakelijke telefonie is dat de bestaande telefooncentrale eenvoudigweg wordt aangesloten op een SIP trunk van de Nederlandse Provider. Het makkelijke hieraan is dat alle apparaten en techniek behouden kan worden, wat ontzettend makkelijk is. Daarbij bespaar je ook met SIP heel veel ten opzichte van de verouderde methode van zakelijke telefonie. Weet jij al welke methode het beste is voor jouw organisatie? Neem contact op!