Fivetune
Image default
Business

VvE beheer VT2000 in Amsterdam

 

VT2000 VvE beheer in Amsterdam – VT2000 verzorgt het beheer voor verenigingen van eigenaren in Amsterdam en ook in andere steden. VT2000 heeft de mogelijkheid om het hele beheer te verzorgen, maar ook een deel van het beheer. Dit is afhankelijk van de wensen en behoeften van de eigenaren van de vereniging. VT2000 is op ieder moment van de dag bereikbaar en dit zeven dagen per week, door middel van de calamiteitendienst.

Vereniging van Eigenaren op zoek naar een VvE beheerder

Steeds meer Verenigingen van Eigenaren zijn op zoek naar een professionele VvE beheerder.Tijd is een factor die vaak ontbreekt bij eigenaren zelf. VT2000 is een VvE beheerder die zich dagelijks bezig houdt met het beheren van Verenigingen van Eigenaren en zodoende veel kennis in huis heeft.

VT2000 de gecertificeerde VvE beheerder

VT2000 is een gecertificeerde VvE beheerder en staat tevens ingeschreven bij het AFM. Het SKW certificaat geeft aan dat de VvE beheerder een bepaalde kwaliteit kan leveren. De beheerder moet voldoen aan vastgestelde richtlijnen. Er zijn een beperkt aantal VvE beheerders in bezit van het SKW certificaat. Er is ook een inschrijving bij de AFM, autoriteit financiële markten, gerealiseerd. AFM is de toezichthouder op de financiële markt. Er is met deze inschrijving veel financiële kennis in huis.

Contact

Heeft u vragen over uw VvE beheer in Amsterdam of een andere stad en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, onze vakkundige collega’s helpen u graag verder. We zijn bereikbaar via 0174-286262 of info@vt2000.nl. Uiteraard kan er ook een afspraak worden gemaakt bij ons op kantoor of kunnen we bij u ter plaatse komen voor het beheer van uw VvE in Amsterdam en omgeving.