Fivetune
Image default
Business

Opslagman, uw aanbieder in goedkope opslagruimtes!

Opslagman heeft de oplossing voor uw probleem met teveel spullen tijdens of na het verhuizen! Wij bieden namelijk goedkope en verschillende soorten opslagruimtes aan. Bij ons profiteert u alleen maar van de beste service en voordelen.

Voordelen van Opslagman

Als u kiest voor de service en diensten van Opslagman, verzekeren wij u dat u voor de beste kwaliteit en beste aanbieder kiest in opslagruimtes. Wij bieden vele voordelen aan u. Bijvoorbeeld flexibiliteit. Hiermee bedoelen we dat, als uw opslagruimte die u heeft gehuurd toch te klein blijkt te zijn, dat u deze gemakkelijk binnen een paar seconden kan omruilen voor een andere opslagruimte met meer ruimte. Bij ons is dat geen enkel probleem. Bovendien bieden wij scherpe prijzen aan voor onze opslagruimtes. U bent nooit te veel kwijt! Een ander voordeel van onze opslagruimtes is dat deze altijd worden beveiligd en in de gaten worden gehouden. Door middel van toegangscontrole en camerabewaking wordt het pand waar de opslagruimtes zich bevinden 24 uur en 7 dagen per week in de gaten gehouden. Wij vinden klantvriendelijkheid en klantgerichtheid erg belangrijk in ons bedrijf. Daarom laten we dit terug komen in onze diensten en service. Wij bieden persoonlijke hulp aan als dat nodig is en vragen klanten om feedback zodat wij ons kunnen verbeteren als bedrijf.

Ophaalservice

Wist u dat wij zelfs ophaalservice van uw spullen aanbieden? Wij helpen graag met het verhuizen van A naar B. Opslagman is een van de weinige opslagruimte aanbieders die deze dienst verlenen aan particulieren. Voor een goedkope prijs heeft u een wagen en een chauffeur die u een dagje komen helpen met spullen verplaatsen. U zegt waar het heen moet en wij regelen het voor u! Wij werken samen met het bedrijf florent om deze dienst mogelijk te maken. Hierdoor wordt onze service alleen maar unieker.

Contact

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Opslagman te bieden heeft? Bekijk dan de website voor meer informatie over de diensten en service die zij voor u kunnen leveren. Bovendien kunt u daar ook alle vestigingen bekijken waar Opslagman zich bevindt in Nederland.