Fivetune
Image default
Business

Schaakstukken kopen voor uw schaakspel

Wilt u nieuwe losse schaakstukken kopen om uw schaakspel compleet te maken? Of wilt u gewoon nieuwe proberen? Geen probleem! De webshop genaamd ‘Schaakkoning’ heeft een grote voorraad aan diverse schaakspellen, borden en stukken. Schaakkoning begrijpt dat het vervelend kan zijn om uw stukken voor uw spel te verliezen, daarom kunt u ieder stuk los aanschaffen voor een scherpe prijs. U kunt binnen no-time weer verder met uw spel! De Schaakkoning is niet voor niets dé koning in schaakspellen en diverse andere schaak producten.

Losse schaakstukken kopen bij de Schaakkoning

Zoals u eerder kon lezen, kunt u uw losse schaakstukken kopen bij de webshop van de Schaakkoning. Het is namelijk handig en fijn als uw set compleet is – zonder stukken kunt u namelijk het spel niet spelen en is een bord alleen niet genoeg. De stukken worden in zwart en blank essenhout aangeboden in een kistje. Hierdoor kunt u de stukken makkelijk en veilig opbergen zodat u de producten niet wederom kwijtraakt. Als u meer geïnteresseerd bent in een bord inclusief de stukken dan is ook dat geen probleem. U kunt kiezen uit een bord van kunstof of een houten schaakbord. Het voordeel van het houten bord is dat ze vaak een vakje onder het bord zodat u uw stukken veilig kunt opbergen. Ook bevatten sommige borden ook de mogelijkheid om andere spellen te spelen zoals dammen, backgammon, domino en vele andere. Ook kunt u kiezen voor een magnetisch schaakspel of een van de drie speciale schaakspellen.

Bestelinformatie

U kunt uw stukken, borden of spellen aanschaffen via de webshop van de Schaakkoning. Hierbij krijgt u direct een duidelijk overzicht van de totale kosten – deze producten bevinden zich tot de aankoop in uw winkelmand. Hier kunt u ook nog wijzigingen aanbrengen of producten verwijderen. Bij de aankoop van uw producten kunt u producten afrekenen door middel van iDeal. Momenteel zijn er helaas nog geen andere betaalmanieren dan iDeal. Als u uw bestelling voor 12 uur plaatst (op werkdagen) dan worden uw producten vaak nog dezelfde dag verstuurd zodat u zo spoedig mogelijk uw bestelling ontvangt op het bezorgadres.