Fivetune
Image default
Business

www.idpos.nl helpt jou met het zoeken van de juiste printer

Waarom een bluetooth printer?

Wil je gemakkelijker te werk gaan en minder tijd verliezen? Dan is een bluetooth printer de juiste product die je nodig hebt in de winkel. Deze product is geproduceerd van topkwaliteit en kun je overal naar toe meenemen. Via je telefoon of tablet kun je de bon uitprinten en overhandigen aan de persoon die het nodig heeft. De printer heeft alleen accu die je om de paar dagen moet opladen. Dus het is een milieuvriendelijk product, omdat het weinig stroom verbruikt. Via je pc of tablet stuur je informatie naar de bluetooth printer.

Functies van een bluetooth printer

Deze Bluetooth printer heeft veel positieve kenmerken. Het is een snelle en betrouwbaar printer om bonnetjes uit te printen. De printsnelheid is gemiddeld 300 mm per seconde (vergeleken met andere bon printers is deze 1 van de snelste), waardoor de kwaliteit zeer goed is. De printer is speciaal gemaakt voor gebruik met IOS, Android en Windows. Dankzij de Apple certificaat kun je ook met je telefoon en tablet wat uitprinten. De bluetooth bon printer wordt geleverd met een rolgeleider van max 58 mm. Ook vind je de cd in de verpakking, waardoor je snel aan de slag kunt gaan. Hoe voorzichter je met deze printer omgaat, des te langer het meegaat. Gemiddeld gaat deze printer tot wel 15 jaar lang mee.

Vraag om advies op de website!

Ben je benieuwd naar dit product of wil je om advies vragen? Raadpleeg dan nu de website www.idpos.nl. Op deze website vind je genoeg informatie waar jij opzoek naar bent. Voor advies kun je in de live chat vragen stellen! Naast bluetooth printers verkopen zij ook kassa’s, labelprinters en nog veel meer. Het prijsniveau van deze webshop is zeer goed.  Wil je je voorraad beter bijhouden? Dan kun je een PDA kopen. Hierin kun je meer dan 1000 producten opslaan.

https://www.idpos.nl/