Fivetune
Image default
Business

Waarom loopbaancoach Ede?

Jef van Beckhoven richt zich als loopbaancoach Ede op de regio. Het kan zomaar gebeuren dat u merkt dat uw werk meer energie kost dan u lief is. We willen natuurlijk allemaal graag plezier en persoonlijke ontwikkeling in ons werk vinden. Om het geluk terug te vinden in uw werk, kunt u de hulp inschakelen van een loopbaancoach, maar wat heb je hier precies aan?

Wat heb ik aan loopbaancoach Ede?

De loopbaancoach Ede begeleidt u bij uw ontwikkeling in uw loopbaan. Het kan voorkomen dat u zich afvraagt of u nog wel op de juiste plek zit, wat uw talenten, competenties en drijfveren zijn en wat u motiveert. Loopbaan coaching is de begeleiding om te komen tot de keuzes over het vervolg van uw carrière. Een loopbaancoach denkt met u mee, inspireert u en geeft deskundig advies waar nodig. Op die manier kunt u meer uit uw werk halen. Hierbij kan de loopbaancoach zich ook richten op het verbeteren van uw persoonlijk functioneren. Zo kunt u bijvoorbeeld praktisch oefenen met situaties die u lastig vindt. Bijvoorbeeld het aanspreken van mensen in uw team op het nakomen van afspraken, of het stimuleren van medewerkers om meer van hun talenten in te zetten.

BLCC loopbaanbegeleiding

Bij BLCC Loopbaanbegeleiding krijgt u een persoonlijk coaching- of loopbaanbegeleidingstraject, dat volledig wordt afgestemd op uw situatie. Jef van Beckhoven is hierbij de drijvende kracht. Hij heeft de afgelopen 35 jaar als loopbaancoach in Ede gewerkt en vele mensen begeleid in hun proces naar ander werk of een positieve verandering in hun werk. Daarnaast heeft hij vele loopbaantrainingen verzorgd voor uiteenlopende groepen. Deze persoonlijke aanpak van BLCC Loopbaanbegeleiding wordt dan ook erg hoog gewaardeerd. We hebben een klanttevredenheid van 8.2 tot 8.5. Verder hebben wij een certificering door het Career Management Institute, CMI.

Werk loopbaancoach Ede echt?

De effectiviteit van loopbaancoach Ede is te zien aan de hoge waardering van de klanten, maar ook andere onderzoeken laten zien dat de effectiviteit van loopbaanbegeleiding groot is. Wel is het hierbij van belang om zelf genoeg motivatie te hebben om echt het roer om te gooien. Wij zullen daarbij helpen door een goede steun te zijn en een persoonlijke aanpak te hanteren.