Fivetune
Image default
Business

Vespa windscherm

Sinds 1946 maakt de Italiaanse fabrikant Piaggio de beroemde Vespa scooter. In de loop der jaren zijn er al veel verschillende modellen de revue gepasseerd. Momenteel zijn er twee modellen bromscooters en snorscooters, de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. Dat zijn de opvolgers van de Vespa LX en de Vespa S. Zoals altijd hebben de nieuwe modellen weer nieuwe technologie aan boord om elke rit nog comfortabeler te maken. Met een Vespa windscherm worden jouw ritten ook prettiger, gelukkig kun je voor diverse modellen Vespa windschermen kopen.

 

Waarom een Vespa windscherm?

Allereerst ziet een windscherm op een Vespa er gewoon mooi uit. De retro styling van een Vespa scooter leent zich uitstekend voor een Vespa windscherm. Daarnaast bieden deze windschermen ook bescherming tegen wind, regen en zelfs insecten. Als je veel kilometers maakt zul je een Vespa windscherm zeker waarderen.

 

Een Vespa windscherm voor elk model?

De Vespa LX en de Vespa Primavera hebben beide een Touring model in de collectie. Op de Touring modellen zit standaard al een laag windscherm. Het is ook mogelijk om een Vespa windscherm te monteren op andere Primavera, LX, Sprint en S modellen. Let daarbij goed op het juiste model, sommige windschermen zijn geschikt voor meerdere modellen maar dat is niet altijd het geval.

 

Om een Vespa windscherm te monteren moet je ook een bevestigingsset op de scooter monteren. Je kunt een los set bestellen, een los windscherm en er zijn ook complete Vespa windschermen met bevestigingsset in de webshop te vinden.

 

Grote prijsverschillen tussen Vespa windschermen

Het zal je misschien opvallen dat er verschillende prijzen zijn voor Vepa windschermen die op het eerste gezicht identiek zijn. Dat kan het geval zijn bij windschermen uit Europa en uit China. Chinese windschermen zijn doorgaans een paar tientjes goedkoper dan de originele Vespa windschermen. De keuze is aan jou, bestel een Vespa windscherm wel bij een officiële webwinkel zodat je gebruik kunt maken van het zichttermijn. Dan weet je zeker dat je niet alleen comfortabel zult rijden, maar ook veilig kunt kopen.

 

Via deze webwinkel weet je zeker dat je een goed product koopt, je kunt met iDEAL betalen en zelfs achteraf betalen met Afterpay.