Fivetune
Image default
Business

Unieke Ceramic Pro glascoating voor uw auto

Ceramic Pro is een toonaangevend merk dat wereldwijd de markt veroverd op het gebied van coatings. Al jarenlang komen zij met innoverende technieken op de markt om de laklaag van uw auto zo goed mogelijk te beschermen. Bijvoorbeeld de unieke Ceramic Pro glascoating. Met deze coating wordt de laklaag van uw auto extra beschermd door deze te verdikken. Ceramic Pro is toepasbaar op verschillende soorten oppervlakten zoal glas, textiel, verf, aluminium en leer. Ga naar www.leducdetailstyling.nl voor meer informatie over Ceramic Pro.

Ceramic Pro glascoating biedt optimale bescherming voor uw auto

De glascoating van Ceramic Pro biedt niet alleen bescherming tegen krassen ook warmte, chemicaliën, UV-straling en zelfs graffiti hebben geen kans met deze permanente coating. Ook de waterafstotende eigenschappen maken deze coating zo uniek. Behalve permanente bescherming biedt de Ceramic Pro behandeling nog meer voordelen. Zo zal uw auto een zeer diepe glans krijgen en hittebestendig zijn. Doordat de Ceramic Pro een keramische coating is die niet afwasbaar of afbreekbaar is vormt deze een permanente hechting aan uw autolak waardoor deze optimaal en langdurig is beschermd. Le Duc Detail Styling heeft een groot assortiment aan producten waarmee u de Ceramic Pro coating optimaal kunt onderhouden.   

Ceramic Pro specialisten

Voor een Ceramic Pro glascoating kunt u in Nederland maar bij een paar dealers terecht. Om precies te zijn, zijn er in heel Nederland maar vijf exclusieve dealers die uw voertuig met Ceramic Pro mogen behandelen.  Een van deze exclusieve dealers is Le Duc Detail Styling in Waddinxveen. Zij beschikken over alle certificaten die nodig zijn om de coating vakkundig en professioneel aan te brengen. Tevens volgens zij jaarlijks diverse trainingen vanuit Ceramic Pro rondom het goed aanbrengen van deze speciale coatings. Bij Le Duc Detail Styling worden alle Ceramic Pro coatings aangebracht door professioneel opgeleide Ceramic Pro Specialisten. Wilt u meer weten over de Ceramic Pro behandelingen of producten dan kunt u contact opnemen met Le Duc Detail Styling. Voor een vrijblijvende offerte betreffende de behandeling met deze unieke coating kunt u het contactformulier invullen dat u vindt op de website. Dit geldt overigens niet alleen voor de Ceramic Pro behandelingen ook voor het wrappen, auto stripping of het professioneel reinigen van uw auto of motor kunt u bij Le Duc Detail Styling terecht.