Fivetune
Image default
Business

Uitbesteden kost minder tijd

Voor veel boeren is hun boerenbedrijf het belangrijkste wat er is, want de boerderij bepaald een groot deel van het leven van de boer. Dat geldt bijvoorbeeld voor de waarde en omvang van het bedrijf, maar geldt ook voor de tijd van de boer want bij een boer gaat er veel geld en tijd naar zijn bedrijf. Ondanks de inspanningen ligt er vaak toch een stapel werk op zijn bedrijf te wachten met allemaal dingen die nog moeten gebeuren. Daarom moet een boer keuzes maken in de dingen die allemaal nog gedaan moeten worden.

Een boer is het liefste met zijn dieren bezig en liever niet zoveel met ander papierwerk en laat dat dan ook liever liggen. Veel papierwerk is alleen verplicht en mag niet worden verzuimd, maar neemt wel veel tijd in beslag. Aangezien veel boeren liever niet zoveel met papierwerk bezig zijn en liever meer met hun bedrijf komt het voor dat de administratie en ander papierwerk van een boer blijft liggen.

Het gebeurd daarom dat verschillende vormen van papierwerk zoals het aanvragen van een vergunning of het regelen van de administratie minder goed wordt gedaan dan zou moeten omdat de boer er niet meer zoveel tijd mee bezig is.

Om te voorkomen dat het papierwerk onoverzichtelijk wordt, is het beter om ervoor te zorgen dat het papierwerk door iemand anders wordt gedaan. Het scheelt een boer veel tijd en moeite als hij zijn papierwerk aan andere partijen uitbesteed die daar meer van weten. Het is verstandig om deze dingen uit te besteden omdat een boer zelf meestal minder goed op de hoogte is van de verschillende regels ook kan het voorkomen dat een andere partij het papierwerk veel sneller kan waardoor het verstandig is om dat uit te besteden.

Dit uitbesteden kan bijvoorbeeld bij wijsman. Wijsman weet veel van de agrarische sector en kan adviseren over de nieuwste ontwikkelingen in de sector over bijvoorbeeld de platenkoeler, een packman en een koeborstel.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/