Fivetune
Image default
Business

Tv meubel op maat

Spectral: moderne tv-meubels

Uw mooie televisie vormt het centrum van uw huisbioscoop. Verder bestaat uw huisbioscoop uit een geluidssysteem, spelcomputer en blu-ray speler. U geniet van het hoge resolutie beeld en het fantastische geluid, maar de bekabeling is een rommeltje. Wat doet u dan? Dan zoekt u een mooi tv-meubel om alle randapparatuur en bekabeling in te plaatsen. Dan komt u waarschijnlijk uit bij Spectral, want Spectral is dé leverancier van hoogglans tv meubels op maat.

Uw thuisbioscoop bedienen met uw smartphone

Spectral levert innovatieve tv-meubels die niet alleen praktisch en technologisch geavanceerd, maar ook mooi zijn. Heel populair zijn bijvoorbeeld de hoogglans tv-meubels van Spectral. Omdat de tv-meubels van Spectral modulair zijn opgebouwd, kunt u zelf uw hoogglans tv-meubel samenstellen uit tientallen modules. Spectral biedt zelfs een innovatieve oplossing voor de bediening van uw huisbioscoop, want een gewone afstandsbediening is natuurlijk vreselijk ‘old-school’. Met de speciale Spectral-app bedient u uw home cinema-set met uw smartphone.

Met Spectral kunt u alle kanten op

Uw hoogglans tv-meubel is leverbaar in 2.000 verschillende kleuren en kan hangend, staand en zwevend worden geplaatst. U kunt ook kiezen voor een verrijdbaar tv-meubel, zodat u zelf kunt bepalen waar u geniet van de audiovisuele prestaties van uw huisbioscoop. Met Spectral kunt u alle kanten op!