Fivetune
Image default
Business

Trainingen voor IT’ers

TailoriT is een opleidingscentrum voor IT professionals, managers en eindgebruikers. Zij bieden een scala aan opleidingen aan, zowel klassikaal als incompany of maatwerk. Wil je je verder ontwikkelen, wil je je specialiseren of juist omscholen, alle mogelijkheden worden hier aangeboden. Met ruim 600 opleidingen op vooral IT gebied zijn zij een van de grotere aanbieders in Nederland. Zij hebben verspreid over Nederland locaties waar u klassikaal een cursus kunt volgen. U kunt terecht in Breda, Tilburg, Amsterdam, Zwolle, Rotterdam, Utrecht en Eindoven. In België hebben zij een opleidingsinstituut in Antwerpen. Op de website vindt u alle adressen van deze locaties.

Ook certificeringen

Een certificaat heeft een belangrijke waarde voor u en voor uw werk. Het is een erkenning voor uw vakbekwaamheid en kan een onderscheidende factor zijn voor het bedrijf waar u werkt. Belangrijke certificeringen zijn de MCSE certificering, de MCSA Bootcamp of de MCSA certificering va Microsoft. Ook kunt u zich bij TailoriT certificeren voor Cisco, Vmware, Linux, Citrix, Oracle, NetApp en EC-Coucil. Vele bedrijven zorgen ervoor dat hun medewerkers al jaren gecertificeerd blijven via TailoriT. Hiermee zijn langdurige samenwerkingen gesmeed die waardevol zijn voor zowel de opdrachtgever als voor TailoriT.

Examens voor certificeringen

Om certificaten te behalen zullen er examens nodig zijn. TailoriT kan de nodige oefenexamens verstrekken en examentrainingen organiseren. Als we alleen al kijken naar examens voor Microsoft, dan is de keuze enorm. Zo kunnen gebruikers, professionals en managers altijd hun kennis bijspijkeren. Overigens geldt dit ook voor MS Office trainingen van Microsoft. Gangbare trainingen zijn er voor MS Word, MS Excel, MS Access, MS Powerpoint en MS Outlook. Of u nu een beginner bent, of een expert die zijn kennis wil uitbreiden op een specifiek vlak, het is allemaal mogelijk. Naast klassikaal, maatwerk en incompany kunnen de trainingen ook via e-learning worden afgenomen.