Fivetune
Image default
Business

traineeship gemeente

Waarom wachten met werk op niveau wanneer u net afgestudeerd bent? Bij Newpublic kunt u zich aanmelden voor het volgen van een traineeship gemeente. U kunt dan direct aan de slag en vervult een functie die perfect bij uw kwaliteiten passen. 

Tweejarig traject 

De traineeship gemeente van Newpublic duurt twee jaar. U werkt dan bij een gemeente bij u in de buurt en vervult een functie die aansluit bij uw studierichting. U kunt bijvoorbeeld aan de slag als communicatiespecialist of planontwikkelaar. Daarnaast volgt u online een trainingsmodule en heeft u bij Newpublic altijd extra ondersteuning. In deze twee jaar leert u alles wat u moet weten over werken bij de gemeente. 

Een vaste aanstelling bij de gemeente

Veel trainees die de traineeship gemeente volgen zijn helemaal op hun plek bij de gemeente. Veel trainees krijgen daarom na het volgen de traineeship gemeente een vaste aanstelling aangeboden. Zo niet, dan heeft u genoeg werkervaring opgedaan om aan de slag te kunnen bij een andere overheidsinstelling. Een traineeship gemeente is dus een echte toevoeging aan uw CV.

Wilt u meer weten over deze unieke traineeship gemeente of weten of uw studie voldoet aan de eisen? Neem dan een kijkje op de website van Newpublic en meld u direct aan voor een traineeship.