Fivetune
Image default
Business

TD interieurbouw

TD interieurbouw kan u helpen om meer uit uw interieur te halen, of het nou gaat om een verbouwing of een gloednieuwe inrichting. Daarin bedienen we zowel particuliere als zakelijke klanten, en zorgen we voor een eindresultaat die naadloos aansluit op de behoeftes en wensen van onze klanten. Dat doen we inmiddels al meer dan 10 jaar, en zijn vaardig in het interieur van keukens, badkamers en nog veel meer! Kortom, voor interieurbouw Nijkerk neemt u contact op met TD Interieurbouw.

TD interieurbouw, voor particuliere klanten

Wat kan TD interieurbouw allemaal betekenen voor particuliere klanten? Al jarenlang verzorgen we het interieur bij mensen thuis. Dit doen we omdat mensen eigenlijk gelukkiger zijn wanneer de binnenkant van een woning goed aansluit bij hun persoonlijkheid en wensen. Thuis moet aanvoelen als thuis door de unieke inrichting waar u aan het einde van de dag lekker tot rust in kunt komen. Daarom gaan we samen met u aan de slag om uw idee te bedenken, ontwerpen en creëren. Dit gaat van op maat gemaakte kasten tot prachtige en praktische keukentafels. Bij ons is alles mogelijk! Ook zijn we gespecialiseerd in het realiseren van verstelbare keukens die te gebruiken zijn door rolstoelgebruikers. Meer bouw tips?

TD interieurbouw, voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten kunnen we heel veel betekenen, hoewel het ontwerpen van het interieur toch anders gaat. Bij particuliere klanten is het namelijk zo dat het interieur voor een gevoel van thuis zorgt. Bij zakelijke klanten is het juist zo dat het interieur aantrekkelijk moet worden gevonden door hun klanten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de uitstraling van een winkel een consument aantrekt in plaats van afstoot. Wanneer u op zoek bent naar het verfrissen van uw huidige interieur kunt u goed terecht bij ons, maar ook wanneer u iets compleet nieuws wilt. TD interieurbouw is de geschikte partner. Samen gaan we aan de slag om de ruimte een uitstraling te geven die bij uw product past. 

Een 3D ontwerp

Voordat we aan de slag gaan met het realiseren van een nieuw interieur, komt er altijd een 3D ontwerp aan te pas. Hiermee kan de klant een goede indruk krijgen van het eindresultaat, en eventuele aanpassingen nog doorgeven.