Fivetune
Image default
Business

Tapijt en Laminaat Direct uw vloeren specialist!

Tapijt en Laminaat Direct uw vloeren specialist!

 

Tapijt en Laminaat Direct heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de woon branche! Met onze vaste ploeg stoffeerders leggen wij door heel Nederland. Wij bieden all-in service!

 

Wat is all-in service

De prijzen op onze site zijn inclusief leggen, ondervloer, bijpassende plakplinten en schoonloopmat.  U kunt altijd een vrijblijvende prijsopgave aanvragen, daarbij kunnen wij altijd een gratis staal opsturen, zodat u eerst de vloer kunt bekijken.

 

Tapijt en Laminaat Direct is topdealer van diverse bekende merken zoals Krono laminaatEgger laminaatMeister laminaatBalterio laminaat Parador laminaat en QuickStep. De prijzen die wij hanteren bij het laminaat zijn inclusief leggen, alufoam ondervloer, bijpassende plakplinten en een standaard maat schoonloopmat. Dit maakt het voor u als klant heel overzichtelijk. Het enige wat er eventueel nog bij komt is een klein bedrag aan reiskosten- vergoeding voor de stoffeerders. In de enorme showroom van zo’n 1600 m2 zijn de meeste vloeren te bezichtigen door middel van kleine showvloertjes.

 

Onze stoffeerders leggen uw vloer in één dag!

https://www.tapijtenlaminaatdirect.nl/