Fivetune
Image default
Business

Tandartsapparatuur van All Dent

Bij een nieuwe praktijk is er natuurlijk ook nieuwe tandarts apparatuur nodig! En waar kan je beter nieuwe apparatuur vinden, dan bij All Dent? Wij helpen onze klanten om hun droom te realiseren, hun idealen waar te maken, door te begeleiden in het proces van een praktijkinrichting. Er zijn namelijk een heleboel dingen voor nodig, naast enkel de apparatuur bestellen. Gelukkig heeft All Dent hier inmiddels zoveel ervaring mee, dat we precies weten tegen welke problemen er aangelopen kan worden, wat er allemaal nodig is om een nieuwe praktijk uit de grond te stampen én hoe de veelvoorkomende problemen opgelost kunnen worden! Klik hier voor tandarts apparatuur.

Een nieuwe praktijk, met tandartsapparatuur

Een nieuwe praktijk heeft dus naast tandartsapparatuur, ook een heleboel andere dingen nodig. Ten eerste is het fijn om ook een goed werkklimaat te hebben. Je wilt namelijk niet dat medewerkers elkaar in de weg gaan zitten, dat bepaalde dingen in de kasten onvindbaar zijn of dat de praktijk eruit ziet als iedere andere standaardpraktijk. Gelukkig kan All Dent hiermee helpen. We weten dat onze klanten vaak al eigen ideeën hebben over de gewenste praktijk, en die ideeën nemen we graag als uitgangspunt wanneer we verder gaan werken met onze interieurarchitecten. Zo wordt er een praktijk gecreëerd die werkelijk als je eigen praktijk voelt. We hebben ook klanten die totaal niet weten wat ze eigenlijk willen, behalve een nieuwe, eigen praktijk. Deze klanten kunnen alles overlaten aan de creativiteit van onze interieurarchitecten en ontwerpers, die hebben niet voor niets een hele studie gedaan waar ze hun ideeën tot uiting konden laten komen!

Belangrijke opmerkingen

Belangrijke dingen om over na te denken, naast de daadwerkelijke tandartsapparatuur, zijn routing en ergonomie. We weten namelijk hoe hinderlijk het kan zijn, wanneer deze twee zaken niet op orde zijn. Door de ruimtes op de juiste manier in te delen, de looplijnen goed te plannen en de kasten goed in te delen, worden rust en efficiëntie gerealiseerd in de nieuwe praktijk. Dat voorkomt conflict, en zorgt ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen. Laat ons jou helpen met het realiseren van een praktijk!