Fivetune
Image default
Business

taffe tafels, industiele tafel, industriele eettafel

Wat kan Taffe voor u betekenen

 Bij taffe worden industriële eikenhouten tafels op maat gemaakt, voor standaard maten kunt u terecht op de website maar ook voor tafels op maat kunt u terecht bij www.taffe.nl. Bij Taffe worden de tafels gemaakt van stalen tafelframes en eiken tafelbladen. Ook wagonplanken tafelbladen zijn bij Taffe beschikbaar. Bij taffe kunt u industriële tafel bestellen naar keuze en maat. Er is een divers aanbod van vintage eettafels, vergader tafels en restaurants tafels. Naast de verschillende soorten tafelmodellen is er ook een keuze in houtsoorten. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wagonplanken tafelblad of voor een tafelblad van eiken hout. Naast de wagondelen en het oude oude is er ook keuze voor oud grenen hout. Voor alle hout soorten kan er weer gekozen worden voor verschillende soorten afwerking. 

Taffe Tafels

Bij Taffe tafels worden industriele tafel, vergader tafel op maat gemaakt op ambachtelijke wijze. Met origineel handwerk wordt er gewerkt met staal en hout. Met stalen frames en tafelbladen van 25cm breede eikenplanken of wagonplanken worden de op maat gemaakt.

Bij Taffe vintage tafels kunt u terecht voor een ruim aanbod van industriële tafels. Een industriële tafel op maat of een vintage tafel, Taffe heet een ruim aanbod van industriële tafels. Het stalen tafel frame wordt met de hand gemaakt, ook de stalen tafel onderstellen worden bij Taffe industiële tafels op maat gemaakt met ambachtelijk handwerk. Alle tafelbladen worden met de hand geschuurd. De Taffe wagonplanken worden geschaafd naar gewenste diepte. Voor een groot kleur contrast is het mooi de wagonplanken licht af te schaven, maar ook is het mogelijk om de wagonplanken meer af te schaven voor een gladder geheel. Het eikenhout is afkomstig uit duitsland en er kan gekozen worden tussen een vlak geschuurde afwerking of wat ruigere uiterlijk, industriele tafel.

Gelaste tafel onderstel

Het tafelonderstel wordt op maat gemaakt en  met de hand gelast, er is een ruim aanbod op de taffe website maar ook zijn eigen ontwerpen welkom. Heeft u vragen over een tafelonderwerp? Of wilt u een ander soort tafel als dat er wordt aangeboden op de website? Dan kunt u gerust contact opnemen.


Industriële tafels

 Alle Taffe industriële tafel worden met de hand gelast en speciaal op maat gemaakt. Voor een eettafel op maat moet u bij Taffe zijn. Voor een industriële vergadertafel of industriële eettafel kunt u bij Taffe Vintage tafels terecht. Bij www.Taffe.nl/contact/ kunt u ons online aanbod bekijken van industriele meubels

http://www.taffe.nl