Fivetune
Image default
Offers

Snel & eenvoudig verpakkingsmateriaal

 

 

Bent u op zoek naar Verpakkingsmateriaal voor zowel particulier als zakelijk gebruik en wilt u deze snel bezorgd hebben? Verpakkingvoordeel biedt een uitgebreid assortiment aan verschillende verpakkingsmateriaal aan. Hieronder leest u alle soorten verpakkingsmaterialen die worden verkocht door www.verpakkingvoordeel.nl

 

Verzendzakken

 

Verzendzakken zijn ideaal wanneer u onkwetsbare goederen wilt versturen. Verzendzakken zijn namelijk vocht- en vuilafstotend en bieden wat dat betreft goede bescherming. Daarnaast zijn verzendzakken licht van gewicht en besparen ze (in vergelijking met) verzenddozen veel ruimte. De prijzen voor een verzendzak variëren tussen de €0,09 en €0,21. Deze prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de verzendzak.

 

Verzenddozen

 

Voor de kwetsbare goederen biedt Verpakkingvoordeel verzenddozen aan. Deze verzenddozen zijn gemaakt van karton en bieden goede bescherming tegen stoten en vallen. Voor zowel kleine als grote goederen zijn er verschillende maten verzenddozen. Zo heeft Verpakking Voordeel grote (Amerikaanse vouwdozen) in het assortiment, maar ook verzenddozen die door de brievenbus passen. Hiermee kunt u veel besparen op de verzendkosten!

 

Voor het dicht plakken van sommige verzenddozen heeft u ook tape nodig. Deze tape, inclusief professionele taperollers, vindt u ook in het assortiment van Verpakkingvoordeel.

 

Opvulmateriaal

 

Om uw goederen betere bescherming te bieden tijdens het verzenden biedt Verpakking Voordeel ook opvulmateriaal aan. Door dit opvulmateriaal blijven uw goederen beschermt en het opvulmateriaal zorgt er voor dat de goederen niet bewegen – in de verzenddoos – tijdens de reis naar de ontvanger. Verpakkingvoordeel biedt twee verschillende soorten opvulmateriaal aan: schuimkorrels & luchtkussenfolie. Luchtkussenfolie kan naast het opvullen ook dienen als isolatie materiaal aan de buitenkant van een verzenddoos. (vaak onder de wikkelfolie)

 

Enveloppen

 

Voor het versturen van kleinere goederen biedt Verpakkingvoordeel ook enveloppen aan. Deze enveloppen zijn voorzien van luchtbubbels, die er voor zorgen dat uw goederen beschermt worden.

 

Bekijk voor het gehele assortiment de webshop van Verpakkingvoordeel.