Fivetune
Image default
Business

De 5 leukste Verkleedfeestjes

Carnaval is allang niet meer het enige feest waar je verkleed voor de dag kunt komen. Je kunt je bijvoorbeeld ook verkleden tijdens Halloween, maar er zijn ook veel feesten door het hele land waarbij er van je verwacht wordt dat je in kostuum verschijnt. We geven je op deze pagina inspiratie voor leuke verkleedfeestjes, niet alleen bij jou thuis maar ook op andere speciale locaties! Met deze vijf verkleedfeestjes kun je het hele jaar door jouw look compleet veranderen, als een ware kameleon!

1. Summer Festival

Kies maar een puntje…puntje… Pop festival uit de komende zomer en kleed je in stijl. Als het mooi weer is op een feestelijk buitenfeest scoor je met fleurige en lichte kleding, voorzien van mooie decoraties en accessoires zoals kettingen, armbanden en andere tierlantijnen. Let op met grote oorhangers, liever niet door het gaatje, anders kun je een behoorlijk pijnlijke ervaring meemaken! Dat past beter bij een horror feest…

2. Lord of the Party

Er worden steeds vaker Middeleeuwse verkleedfeesten georganiseerd of thema’s die hier goed in passen. Bijvoorbeeld Middle Earth van Lord of the Rings of Westeros uit Game of Thrones. Er zijn ook Robin Hood themafeesten. Wist je dat er in Nederland ook diverse “Prehistorische Dorpen” bestaan zoals in Eindhoven? Daar is het personeel verkleed in authentieke kledij, maar het is natuurlijk ook leuk wanneer je zelf in deze stijl rondloopt.

3. Valentijn Feest

Voor Secret Lovers, stelletjes en singles zijn feesten op en rond Valentijn werkelijk fantastisch om te bezoeken. Je kunt als prins gaan, met of zonder wit paard, als prinses uit een sprookje of misschien wel als Cupido met een boog en laken om je edele delen gedrapeerd. Een feest van liefde, samenzijn en veel, heel veel hartjes. Er worden diverse Valentijn feesten georganiseerd, je kunt er zelf ook eentje opzetten natuurlijk.

4. Sprookjesfeest voor kinderen

Kinderen houden van sprookjes en fantasievolle kostuums. Een tovenaar kostuum op een warme dag in de Efteling is niet aan te bevelen, wanneer jouw dochter met een luchtig prinsessen jurkje rond wil lopen is dat goed te doen. Ook zijn er jaarlijks diverse sprookjesfeesten door heel Nederland. Disney figuren zijn altijd erg populair, in de Shrek serie maken ook alle bekende figuren hun opwachting. Wanneer je zelf een verkleedfeestje organiseert zorg dan voor iemand die de kinderen kan schminken om het plaatje compleet te maken.

5. Rock&Roll

Door het hele land worden er veel Rock&Roll evenementen georganiseerd. Wanneer je niet zo bekend bent in deze wereld zul je versteld staan hoeveel aandacht de bezoekers vaak besteden aan hun uiterlijk. Dames met petticoats en heren met dikke vetkuiven en jeans. De Rockabilly en Psychobilly gasten gaan nog een paar stappen verder, dat is Rock&Roll met de knop op elf. In de feestkleding winkel kun je ook voor dit soort party’s prachtige kostuums en accessoires vinden, probeer wel te voorkomen dat het té Carnavalesk wordt, Rock&Rollers nemen deze subcultuur heel serieus!

Je kunt het hele jaar door online shoppen naar feestkleding voor elke gelegenheid. Van goedkope accessoires tot luxe maar betaalbare kostuums. Welk verkleedfeestje ga jij organiseren of bezoeken?

 

https://www.feestbeest.nl/feestkleding.html