Fivetune
Image default
Business

Schijnwerpers van goede kwaliteit

Bent u wel eens bezig met een reparatieklus en hebt u hier niet genoeg licht bij waardoor u de klus eigenlijk niet goed uit kan voeren? Dit is een probleem dat vaak voorkomt bij olieplatforms of in de bouw. Hierdoor moeten de medewerkers weer opzoek gaan naar een zaklamp, en deze zit vaak niet standaard in een gereedschapskoffer. Daarom is er een led schijnwerper ontwikkelt die u bijna overal kan gebruiken. Hiermee heeft u overal licht en hoeft u zich geen zorgen te maken over reparaties of controles op donkere plekken. De ATEX draagbare led schijnwerpers zijn voorzien van de nieuwste technologie waardoor deze een ongelooflijk hoge helderheid heeft. Daarnaast is hij erg praktisch, want ondanks zijn robuuste uitstraling is hij toch licht in gewicht. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw gereedschapskoffer niet meer te tillen is.

Oplaadbare schijnwerpers

De led schijnwerpers van ATEX zijn draagbaar én oplaadbaar, zodat u niet steeds batterijen hoeft te kopen wanneer deze leeg zijn. Daarnaast gaat elk model ook nog eens 8 uur lang mee, zodat u deze de hele werkdag kan gebruiken. Daarna hebt u 12 uur om deze weer op te laden, waardoor deze weer op het volle vermogen kan meedraaien. Het opladen van een led schijnwerper kan met een oplaadstation, die bij ATEX standaard wordt meegeleverd. U kan elk model zelfs opladen in de auto of op uw boot, omdat er voor het opladen maar 12 Volt nodig is. Veel praktischer kan het toch eigenlijk niet?

Overal te gebruiken

De led schijnwerpers van ATEX zijn bijna overal te gebruiken. Zo heeft elk model een temperatuur bereik van -20 tot +50 graden Celsius. U zou ze dus ook kunnen gebruiken in erg koude of in hele warme gebieden. Daarnaast is elke led schijnwerper ook nog eens voorzien van een kantel- en zwenkkop die u 190 graden kan draaien. Mocht u een kleine gereedschapskoffer hebben, dan zijn er ook kleine schijnwerpers te verkrijgen, zodat u deze overal mee naar toe kan nemen. Daarnaast zijn er ook grote schijnwerpers wanneer de omvang niet uit maakt. Waar wacht u dus nog op?

https://www.zone-atex.nl/schijnwerper/