Fivetune
Image default
Business

Een industriële buislamp kopen van hoge kwaliteit

Robuuste buislampen worden met regelmaat ingezet op industriële locaties, en dat is niet zonder reden. Een buislamp kan namelijk veel voordeel opleveren dankzij de unieke aspecten waar deze verlichting over beschikt. Zo is deze verlichtingsbron heel laag in energieverbruik maar je profiteert wel van een krachtige lichtbundel. Het onderhoudsarme armatuur is op veel locaties geschikt en heeft een lange levensduur. Wanneer de verlichting is bevestigd heb je er vrijwel geen omkijken meer naar. Ben je nieuwsgierig naar de andere voordelen van buislampen? Dan is het raadzaam om dit artikel uit te lezen.

Buisverlichting kopen

Een buislamp kopen kun je het beste doen bij een lampenspecialist. Het is een unieke soort verlichting die voornamelijk bij zware industrieën goed zijn werk doet. Denk hierbij aan een olie- of gasindustrie, zowel offshore als onshore. Maar ook in fabrieken of bijvoorbeeld een haven zal een buisarmatuur zeker niet misstaan.

Verschillende varianten lampen

Buislampjes zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten en voor diverse armaturen. Neem bijvoorbeeld de 6035 buislamp. Deze is specifiek bedoelt voor toepassingsgebieden waar de temperatuur tussen de -20 en +55 graden Celsius ligt. De 6036 buislamp daarentegen komt voor in elke tak van zware industrieën. Eenvoudig te monteren en zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zorgt deze buisverlichting voor voldoende licht. Tot slot zijn er de 6039 en 6149 armaturen. Deze worden vaak ingezet in ruimtes waar machines staan aangezien deze lampen flikkervrij beeld weergeven en geen stroboscoop effect hebben. Tevens zijn deze lampen zeer schok en vibratie bestendig.

Speerpunten voor buis verlicht

Ben je opzoek naar robuuste verlichting voor zwaar industriële omgevingen? Dan is de buislamp waar je naar opzoek bent. Goede verlichting, licht in gewicht en verkrijgbaar in verschillende wattages en lengtes. Er zal altijd een geschikte variant voor je tussen zitten.

https://zone-atex.nl/buisverlichting/