Fivetune
Image default
Business

Privé auto leasen

Met een auto kun je gaan en staan waar je maar wilt. Je bent niet langer afhankelijk van flexibele vertrektijden van het ov, maar kunt zelf bepalen wanneer je vertrekt en waar je heengaat. Een auto aanschaffen is een behoorlijke investering. Geniet van de mogelijkheid om een auto te leasen. Een prive auto leasen kan bij XLEasy. Je geniet van alle voordelen van het hebben van een auto, maar betaalt nooit te veel.

Kosten inbegrepen
Het voor van een prive auto leasen, is dat je nooit te veel betaalt. Wanneer jouw eigen auto schade of pech heeft, kunnen de reparatiekosten snel de pan uit stijgen. En wat dacht je van de kosten voor belastingen en verzekeringen? Al deze kosten zijn bij een prive auto leasen inbegrepen. Je betaalt een vaste prijs per maand en geniet van de beste service.

Ruime keuze
XLEasy heeft een uniek en ruim aanbod aan lease modellen. De auto’s worden op de website duidelijk toegelicht en zijn voorzien van alle specificaties. Je kunt op deze manier snel een auto vinden dat volledig voldoet aan al uw eisen en wensen.

Voor meer informatie of het afsluiten van een lease-contract kun je online terecht bij XLEasy. Een prive auto leasen kan makkelijk en snel online. Natuurlijk kunt u XLEasy ook telefonisch bereiken voor persoonlijk advies.