Fivetune
Image default
Business

Populaire plastische ingrepen

Naast het schoonheidsideaal dat in de maatschappij geldt, heeft iedereen wel een beeld van hoe z’n ideale lichaam eruit zou zien. Sommige mensen werken er heel hard voor en staan uren in de sportschool of volgen een speciaal dieet zonder daar één dag van af te wijken, sommige mensen zijn gezegend met een fantastisch lichaam en sommige mensen doen vele pogingen om te trainen voor hun ideale lichaam maar kunnen het toch niet volhouden. Toch is het soms gewoon niet genoeg en lukt het niet om met eigen inspanningen te bereiken wat je wil bereiken of hangt het af van hoe je lichaam gebouwt is. Toch is het dan nog niet hopeloos, want hiervoor werd plastische chirurgie uitgevonden.

Plastische chirurgie laat toe om te veranderen aan je lichaam wat je echt wil veranderen. Als je al jaren complexen over iets hebt, kan dat nefast zijn voor je zelfbeeld. Ook als je door een gebeurtenis bent gegaan die een impact had op je lichaam, zoals een zwangerschap of een ernstig ongeval, kan plastische chirurgie je ook weer het zelfvertrouwen van vroeger teruggeven.

Een populaire ingreep bij vrouwen is een borstvergroting. Het is al lang geen rariteit meer als iemand uit je vriendenkring plots met een grotere boezem rondloopt, want steeds meer vrouwen kiezen ervoor. Dit kan zijn door een al langdurig complex, maar ook door een zwangerschap of gewoon door ouder worden waardoor de borsten hun vorm verloren hebben. In dat geval kan een borstvergroting operatie een boost geven aan het zelfbeeld en vrouwen zich weer op en top vrouwelijk laten voelen.

 Een liposuctie is dan weer een ingreep die populair is bij zowel mannen als vrouwen. Het laten wegzuigen van een plaatstelijke vetophoping biedt een oplossing als streng diëten en veel sporten niet werkt. Vrouwen kiezen het vaakst voor een liposuctie aan de buikzone, liposuctie mannen kiezen het vaakst voor een liposuctie aan de borst.

https://faceland.nl