Fivetune
Image default
Business

PlayStation Plus maakt veel mogelijk voor gamers

Je speelt graag games met PlayStation. Dan weet je ook dat je een lidmaatschap nodig hebt om te kunnen blijven spelen. Met het lidmaatschap PlayStation Plus krijg je echter toegang tot heel veel meer. En dat is wat je wilt als online gamer. Je wilt onbeperkt kunnen spelen en daarnaast verrast worden met allerlei andere te downloaden games. Dat is dan een leuke bijkomstigheid. Want wat krijg je allemaal bij een PlayStation Plus lidmaatschap? Je kan natuurlijk altijd gebruik maken van de PlayStation Shop en tevens heb je maandelijks toegang tot een nieuwe selectie PlayStation Games die je gratis kan downloaden. Er zit altijd wel iets van jouw gading bij.

De voordelen van een PlayStation Plus abonnement

Word je lid van PlayStation Plus dan krijg je tijdens je lidmaatschap elke maand topgames voor de PlayStation 3 of PlayStation 4. Je kan je je lidmaatschap ook gebruiken om toegang te krijgen tot de voordelen van PlayStation Plus op je PS4-systeem. Ja kan voortaan automatisch updates laten binnen komen voor zowel de PlayStation 3 en 4 als voor games, zodat je altijd up-to-date bent. Ook krijg je de mogelijkheid om online een back-up te maken van je PlayStation 3 savegames, zodat deze niet verloren kunnen gaan bij een reset of defect.

Altijd up-to-date met PS Plus 12 maanden

Bij PlayStation Plus heb je toegang tot de grootste community gamers van de nieuwe generatie. Een abonnement kun je altijd stopzetten zodat je niet automatisch vast zit aan een volgende periode. Er kunnen natuurlijk altijd situaties zijn waarom het even een tijdje niet uitkomt om te spelen. Maar wil je als eerste profiteren met PlayStation Plus van allerlei kortingen en leuke extraatjes? En speel je graag met de nieuwste demo’s en bètaversies? Neem dan een abonnement en geniet van al die voordelen? Als je een PS Plus 12 maanden neemt weet je zeker dat je het komende jaar niets mist.

https://www.dreamgame.nl