Fivetune
Image default
Business

Ontbreekt het je aan creativiteit om een leuk afscheidscadeau voor je collega te maken?

Om een uniek afscheidscadeau voor je collega te maken, hoef je gelukkig echt geen creatief genie te zijn. Want er is Jilster! Je hoeft zelfs niet eens alles zelf te verzinnen. Een groot deel heeft Jilster namelijk al voor je gedaan. Op de website krijg je veel inspiratie, zelfs de niet-creatieveling. De sjablonen helpen je direct de juiste sfeer te creëren waardoor het afscheidscadeau van je collega precies bij hem of haar past. Op die manier maak je met al je collega’s samen of alleen in een handomdraai een uniek tijdschrift, boek of poster.

Schrijf alles wat je te binnen schiet voor het afscheidscadeau voor je collega op

Tip: je kunt je creativiteit voor een afscheidscadeau voor je collega ook een beetje op gang helpen door bijvoorbeeld het idee dat je onverwacht te binnen schiet, direct op te schrijven. Want één ding is zeker, creatieve mensen weten dat ze aan alle ideetjes die ze op enig moment hebben, aandacht moeten schenken om ze te kunnen onthouden. Daarom is Jilster natuurlijk een fantastisch concept. Gebruik pen en papier of verwerk je idee voor dat afscheidscadeau voor je collega direct via je eigen account. Je zult zien dat wanneer je jezelf niet dwingt, ook bij jou de leukste ideetjes bij je boven komen. Dat kan bijvoorbeeld als je in bed ligt, onder de douche staat of onderweg bent of juist als je tot rust bent gekomen of je laat inspireren door een prachtige omgeving. Zorg daarom in ieder geval altijd voor een stukje papier en een pen. Schrijf wat steekwoorden op en werk het uit via Jilster.

Een afscheidscadeau voor je collega in een handomdraai gepiept

Met de vele tips die je op de website kunt vinden, zet je dan al snel een attentie afscheidscadeau voor je collega in elkaar. En de prijs? Die bepaal je in feite voor een groot deel zelf. De prijs is o.a. afhankelijk van het aantal pagina’s, maar ook of je de bladzijden aan elkaar gehecht wilt hebben of gelijmd. Wil je een glanzende harde kaft of juist niet?

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die Jilster je te bieden heeft? Ga dan zeker snel naar de website en ga direct aan de slag. Een account aanmaken is volledig gratis en vrijblijvend. Alleen met een account krijg je toegang tot de vele en zeer uitgebreide opties. Kom op! Wel of geen creatief genie, met Jilster maak je er zeker weten een fantastisch afscheidscadeau voor je collega van.