Fivetune
Image default
Business

Met SIP Trunk genereer je een besparing

Wanneer mensen kiezen voor SIP Trunk is dat vooral vanwege de kosten die ze daarmee besparen, hierdoor worden de telefoonkosten aantrekkelijker. Bij elke technologische investering hoop je als bedrijf de kosten te verlagen en nieuwe mogelijkheden te krijgen. Echter dit is bij SIP Trunk slechts het topje van de ijsberg. SIP Trunk opent de deur naar nieuwe manieren van werken.

Doordat spraak en data samen op een kabel lopen, kun je direct beginnen met het centraliseren en beheren van je communicatie. En dat op een manier die zo’n zes jaar geleden nog volledig onvoorstelbaar was. Je kunt binnenkomende oproepen efficiënter sturen, gesprekken optimaliseren voor een betere klantenservice, bandbreedte optimaliseren bandbreedte voor een betere gebruikerservaring, binnenkomende en uitgaande gesprekken beter stroomlijnen en telefoonnummers toewijzen aan elke individuele medewerker, waar deze zich ook bevindt: op kantoor, thuis of onderweg.

Meer continuïteit voor je bedrijf met SIP Trunk

SIP Trunk garandeert je bedrijfscontinuïteit. Met de traditionele ISDN-lijnen ben je altijd blootgesteld aan storingen. Met SIP Trunk kun je gemakkelijker én goedkoper een flexibele en betrouwbare telefoonaansluiting te garanderen. Een tweede SIP Trunk naar een alternatieve locatie is makkelijk te leveren en biedt een betaalbare oplossing in geval van nood.

SIP Trunk is niet alleen een technische oplossing voor netwerktechnici; het is ook een snelle manier om strategische bedrijfs initiatieven te ondersteunen. SIP Trunk kan ook worden ingezet ter ondersteuning van een gezamenlijk communicatie platform, waardoor medewerkers verspreid over de wereld, met behulp van de inzet van multimediale hulpmiddelen online prima kunnen samenwerken.

SIP Trunk zorgt voor nieuwe ICT Oplossingen

SIP Trunk maakt ook de weg vrij voor nieuwe ICT-diensten. Waardoor je je in een betere positie bevindt voor het genereren van nieuwe ICT-oplossingen wereldwijd. Met deze bedrijfsbrede eigentijdse IP-communicatie krijg je als onderneming toegang tot een platform dat geavanceerde diensten vergemakkelijkt. Hierdoor is SIP Trunk niet alleen interessant vanwege de kostenbesparing die je als bedrijf daarmee genereert, maar het biedt je ook een kans tot efficiënter werken. Wat een extra besparing oplevert.

 

Meer weten over SIP Trunk en de mogelijkheden binnen jouw bedrijf? Neem gerust contact op met de professionals van De Nederlandse Provider.