Fivetune
Image default
Business

Met NuCall ben je altijd bereikbaar

Met NuCall telecombedrijf zorg je er voor dat het bedrijf altijd bereikbaar is voor de klanten. Niet alleen voor de klanten is het goed om bereikbaar te zijn, maar het is ook fijn om intern goed met elkaar te kunnen communiceren en ook zaken relaties moeten je goed kunne bereiken. Soms heb je zelf geen tijd om alle telefoon aan te nemen en hebben je medewerkers het te druk met andere werkzaamheden binnen het bedrijf. Door over te gaan op de diensten van NuCall maak je het mogelijk om wel altijd bereikbaar te zijn en de andere partij ook goed van dienst te zijn. 

Diensten NuCall

Bij NuCall worden er meerdere diensten geboden om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken om te communiceren en bereikbaar te zijn. Ten eerste bieden zij de mogelijkheid om een externe telefooncentrale in te huren. Hierbij zullen medewerkers van de centrale de telefoon aan nemen en niet de medewerkers van jouw bedrijf. Dit bespaart je veel tijd, want de medewerkers kunnen nu hun tijd steken in andere taken. De telefooncentrale zal de telefoon op een klantvriendelijke manier aannemen en zij zorgen ervoor dat het imago van je bedrijf op dezelfde hoogte blijft. Door te communiceren met de klanten op de manier dat jouw bedrijf dat wenst, wordt het imago niet geschaad. Naast een telefooncentrale kun je bij NuCall ook een abonnement afsluiten voor de medewerkers. Zo zitten de medewerkers allemaal onder 1 bedrijf met hun toestel en krijgen zij alle mogelijkheden op eenzelfde simkaart. 

Technieken om te verbinden

Door slimme technieken kan NuCall ervoor zorgen dat er meerdere mensen tegelijk op het netwerk kunnen videobellen. Je kunt hierdoor een vergadering met meerdere mensen op een afstand houden. Ook kun je het scherm met een ander delen, ook wel screen sharing genoemd. Hierdoor kan iemand anders met jouw scherm meekijken. Dit is erg handig wanneer je op een afstand iets met een ander wil delen en bespreken. De verbinding is betrouwbaar en werkt erg snel, waardoor je altijd in contact kunt komen zonder haperingen te ondervinden tijdens het gesprek. Met NuCall ben je verzekerd van een goede bereikbaarheid.