Fivetune
Image default
Business

Ledstrips van LedstripXL

Val op met ledstrips

Als eigenaar van een café, restaurant of andere uitgaansgelegenheid wil je natuurlijk opvallen. Ook zeker in het donker! Het gebruik van Ledstrips is dan de ideale manier om ook ’s avonds gasten naar binnen te trekken. Wij vertellen graag hoe je kunt opvallen zonder dat de gevel eruitziet als een kermisattractie. Het moet natuurlijk wel een stijlvol geheel blijven. Lees snel verder over de mogelijkheden.

Van schrijfborden tot posters

Is er vanavond Happy Hour in jouw café? Of staat er ene nieuw gerecht op de menukaart van je restaurant? Dit wil je natuurlijk aan je gasten laten weten, zeker in de avond. Een traditioneel reclamebord is dan soms niet voldoende om de aandacht te trekken. Daarom is het gebruik van ledstrips ideaal. Bijvoorbeeld door een schrijfbord te gebruiken waarin je de tekst in alle kleuren van de regenboog kunt opschrijven. Ook is het mogelijk een posterlijst te verlichten, zo kunt u uw eigen huisstijl gebruiken én verlicht bij de ingang hangen. Om het helemaal af te maken is het mogelijk om zelfs meubels in dezelfde kleur te verlichten. Wedden dat er meer gasten naar uw uitgaansgelegenheid omkijken?

Laat je voorlichten

Kijk vooral eens rustig rond op de website van LedstripXL rond om inspiratie op te doen. De verzending gaat namelijk snel, bij LedstripXL worden uw ledstrips al binnen 24 uur geleverd. Na de bezorging heeft u nog dertig dagen zichttermijn. Bestellingen van 50 euro of meer worden gratis bezorgd. Laat u ook vooral even voorlichten over de mogelijkheden. Bel of mail gerust met de experts van LedstripXL. Zij kunnen u adviseren over het gebruik van ledstrips voor het maken van reclame voor uw horecaonderneming.

https://www.ledstripxl.nl/