Fivetune
Image default
Business

Lamelparket uit eigen fabriek

Als u op zoek bent naar lamelparket, dan bent u bij Bax Houthandel helemaal aan het juiste adres. Wij zorgen er sinds vele jaren voor dat wij dé specialist zijn als het gaat om het maken en verkopen van lamelparket. In de loop der jaren hebben wij zeer veel mensen blij mogen maken met ons lamelparket en mogen vertellen waarom het lamelparket van Bax Houthandel nu eigenlijk het beste lamelparket is dat er is. De eerste reden waarom het lamelparket van Bax Houthandel zo goed is, is wegens de prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn een stuk goedkoper dan vele andere aanbieders en dit komt doordat wij onze vloeren in onze eigen fabriek maken. Hierdoor kunnen wij u vloeren aanbieden tegen een veel scherper tarief en kunnen wij u ook nog eens garanderen dat de vloeren gemaakt zijn van het allerbeste hout.

Beste kwaliteit hout

Lamelparket van Bax Houthandel wordt in hun eigen fabriek gemaakt en is daarom gemaakt van de beste kwaliteit hout. Doordat wij ons lamelparket zelf fabriceren, kunnen wij u precies vertellen waar dit van gemaakt en waarom ons lamelparket gemaakt is van de beste kwaliteit hout. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk voor te lichten en gaan graag het gesprek met u aan om erachter te komen wat al uw wensen en behoeften zijn als het gaat om lamelparket. Hierdoor weet u goed wat u van ons kunt verwachten en zullen wij u altijd voorzien van eerlijk en deskundig advies. Dit heeft als gevolg dat u niet voor vervelende verassingen komt te staan en dat u altijd zeker weet dat u bij ons een juiste en weloverwogen keuze zult maken. Wij helpen u hier graag bij en weten zeker dat dit op een goede manier zal lukken bij u.

Wij nodigen u van harte uit

Neem snel een kijkje op onze website om te zien wat wij u te bieden hebben. Wij laten u graag de mogelijkheden zien en nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen om de diverse mogelijkheden met ons te bespreken!