Fivetune
Image default
Business

Kom tot rust in dit hotel in de Achterhoek

Ben je opzoek naar een Achterhoeks hotel waar je heerlijk tot rust kunt komen. Dan is bij deze je zoektocht voltooid. Hotel Bon Aparte is een topper in wellness Achterhoek. Woon je in een drukke stad, heb je het druk gehad op je werk of is er een andere reden waarom je wel even toe bent aan wat ontspanning? Wat de reden ook is, in de Achterhoek zal je deze rust gegarandeerd vinden. Wellness hotel BonAparte beschikt over allerlei wellness faciliteiten waardoor je alle stress vergeet en heerlijk ontspannend bent.

Het verwarmde zwembad

Neem een duik in het heerlijke verwarmde zwembad en trek een paar baantjes of dobber wat rond. Het heerlijke warme water zal uw spieren goed doen. Maak uw spieren los en voel de stress wegnemen.

De heerlijke sauna

Treed binnen in de sauna van Hotel BonAparte en kom helemaal tot rust. Maak je hoofd leeg en maak je geen zorgen over alles wat zich buiten de sauna af speelt. Alles draait om rust en wellness bij de luxe sauna van dit wellness hotel.

Werk aan je kleurtje

Zeker tijdens de winterdagen is een bezoekje aan een solarium geen overbodige luxe. In de zomer krijg je een lekker kleurtje door de zon, maar in de winter blijft dit vaak achter. Breng daarom een bezoekje aan de zonnebank in het heerlijkste wellness hotel in de Achterhoek.  

Geen extra kosten

Het allermooiste aan dit Achterhoekse Hotel is nog wel dat alle wellness faciliteiten bij de prijs zijn inbegrepen! Je betaalt dus niets extra om gebruik te maken van het zwembad, de sauna en de zonnebank. Reden genoeg om direct een heerlijk wellness arrangement te boeken bij dit hotel in de Achterhoek. Kom genieten van de rust in het oosten van het land.

http://www.hotelbonaparte.nl/sauna-en-rust-in-de-achterhoek