Fivetune
Image default
Business

Kinderdekbedden

 

U kunt bij Koalabedding allerlei soorten kinderdekbedden halen. Niet ieder kind heeft het even warm wanneer het gaat slapen. En daarom zijn er diverse soorten kinderbeddengoed. Over het algemeen is het 4-seizoenen dekbed de grootste favoriet onder ouders. Deze kan altijd gebruikt worden in tegenstelling tot de dunnere dekbedden zoals het zomerdekbed en een enkel dekbed.

Verder kna je bij Koalabedding.nl nog heel veel andere leuke spullen kopen voor in de kinderslaapkamer. Zo hebben we vele dekbedovertrekken met verschillende opdrukken. Van dieren tot superhelden en patronen tot egale kleuren. Ook gekleurde hoeslakens en kussens kunt u in onze webshop vinden.

4 seizoenen dekbed

Hebt u een peuter, een dreumes of een jong kind? Dan heeft die een goed kinderdekbed nodig om ‘s nachts lekker warm te blijven. Een 4-seizoenen dekbed is een aankoop die men goed overweegt met name, omdat het over jouw kind gaat. Bedenk welk type deken het beste bij jouw dochter of zoon past. Is synthetisch geschikt? Of toch liever het natuurlijke wol of katoen? Iedere vulling heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hierbij kan een bijpassend hoofdkussen of dekbedovertrek worden genomen. Koalabedding levert 4-seizoenen dekbedden voor kinderen, peuters en dreumesen van iedere leeftijd. Dat wil zeggen dat we diverse soorten, maten en kleuren hebben wat betreft kinderdekbedden.

Dunne dekbedden

Naast passende dekbedovertrekken, sterke hoeslakens en bijpassende hoofdkussens zijn er dunne dekbedden. Zo is er een enkel kinderdekbed voor kinderen die het niet snel koud hebben. Koalabedding heeft diverse vullingen hiervoor in de aanbieding zoals synthetisch materiaal, thermosoft vezels en zelfs Texels scheerwol. Een deken is er ook te vinden in de variant van het zomerdekbed. De vulling hiervan is zeer vocht absorberend en kan bestaan uit katoen of bamboe. Dit laatste materiaal heeft antibacteriële werking en is anti-allergisch. Haal daarom een hoeslaken, dekbedovertrek, kinderkussen of een zomerdekbed bij Koalabedding.nl.

 

https://www.koalabedding.nl/