Fivetune
Image default
Business

Kies uw eigen sauna handdoek

Kies uw eigen sauna handdoek bij Saunahanddoek.nl! Dit bedrijf van Christel Bedeaux, geen onbekende in de textielwereld, staat voor comfort en uniek zijn. Zelf ondervond Christel dat alle gasten in een sauna ongeveer dezelfde kleur doeken hebben, die vaak ook te klein zijn om echt comfortabel te zijn. Deze persoonlijke ervaring bracht haar tot dit bedrijf en de doeken die zij maakt.

Comfortabele sauna handdoek

Uw sauna handdoek moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn. Op die manier kunt u echt genieten van een dag ontspannen. Het mooie design van deze doeken zorgt er op zijn beurt voor dat uw handdoek gemakkelijk terug te vinden is in de sauna. De doeken zijn van een uitstekende kwaliteit katoen, waardoor ze zacht zijn. Daarnaast zijn de doeken extra groot, zodat u er helemaal op kunt liggen. De afmetingen van de doeken zijn 200 x 80 centimeter. Een doek verwisselen met een andere gast in de spa is op deze manier iets wat niet meer voorkomt. 

Gebruik

De doeken zijn gemakkelijk in het gebruik, ze worden namelijk geleverd met twee grote lussen, waardoor u ze gemakkelijk ophangt. Wel zo makkelijk in de sauna. U kunt de doeken na gebruik gewoon op 60 graden wassen, zonder dat dit de kwaliteit aantast. Onze doeken worden speciaal voor u gemaakt en binnen 14 dagen thuisbezorgd. De doeken zijn echter niet alleen prettig in de spa, maar ook bijvoorbeeld op het strand, tijdens het sporten, in de schoonheidssalon, bij een sportmassage op thuis op een ligbed. 

Zelf samenstellen

Uw eigen doek stelt u eenvoudig zelf samen. U heeft de keuze uit 9 verschillende kleuren doeken en 20 biezen. Dat betekent dat er ruim 100 combinaties mogelijk zijn. Heeft u uw eigen doek samengesteld, dan gaan wij voor u aan de slag. Daarbij vinden wij het belangrijk om niet onnodig grondstoffen te verspillen. Zo draagt u ook een steentje bij aan een beter milieu. Naast het gebruik voor de sauna, zijn de doeken natuurlijk ook zeer geschikt voor het sporten, het strand, een massage of gewoon voor thuis. U kunt naast de keuze voor de kleur en de unieke bies de doek nog verder personaliseren met uw naam. Om uw naam te laseren, gebruiken wij speciale denimstof.