Fivetune
Image default
Business

Je baby’s eerste jaar voor altijd in je herinnering

Het eerste jaar van je kindje is een jaar die je het liefst niet voorbij laat gaan. Ondanks dat we dat niet willen, vliegt het jaar soms voorbij. Jammer genoeg kan daar geen stop op gezet worden, maar je kan het jaar wel terug beleven met het baby eerste jaar invulboek.

Samenbundelen van herinneringen

Elke moment in het eerste levensjaar verdient zijn eigen plekje. Daar is het baby eerste jaar boek helemaal op ingericht door Studioinsenouts.nl. Van de eerste lach tot aan het eerste woordje deze krijgen allemaal een plekje in het boek. Daarnaast is er voldoende ruimte om zelf je verhaaltje te schrijven, foto en kaartjes te plakken en te werken met leuke stickers en stiften.

Invulboeken speciaal voor later

Nadat je al deze herinneringen hebt mogen verzamelen is het plezier nog niet over. Het dikke papier en de luxe kaft maken de herinneringen compleet voor later. Hierdoor is het boek zeer geschikt voor lijm en stiften. Dus houd je vooral niet in met versieren. Nu kun je jouw herinneringen delen met je familie, vrienden of met je kindje als die wat ouder is. Hij of zij zal je dankbaar zijn dat je dit met hem/haar wil delen en dat je al deze herinneringen hebt verzameld. Voor meer informatie of het bestellen van jouw unieke baby eerste jaar boek, kijk je op de website van Studio Ins & Outs.