Fivetune
Image default
Business

InMotion Health voedingstips die bijdragen aan een fit leven

Een essentieel onderdeel van uw gezondheid is het kiezen van de juiste voeding. Veel mensen vinden het echter lastig om de juiste keuze te maken. Daarom hebben wij in dit artikel een aantal tips ten aanzien van voeding op een rijtje gezet. Wilt u advies op maat als het gaat om voeding. Overweeg dan een samenwerking Met InMotion Health. De specialisten van InMotion Health zullen u voorzien van personal training in een privé sportschool en u daarnaast voorzien van voedingsadvies die past bij uw persoonlijke wensen en medische achtergrond.

Vermijd suikerhoudende drank

Suikerhoudende drank is een van de grootste aanleidingen van overgewicht. Door de grote hoeveelheid van vloeibare suikers zal u snel dik worden. De hersenen verwerken deze suiker calorieën niet op dezelfde manier als bij voedsel gebeurd. Uit onderzoek blijkt ook dat er een groot verband is tussen overgewicht en het consumeren van suikerhoudende dranken. Let op! Ook vruchtensappen bevatten een enorme hoeveelheid aan suiker. De antioxidanten die in de drank zitten zullen niet opwegen tegen de negatieve effecten van de suikers.

Noten eten

Noten bevatten enorme hoeveelheden aan vet, maar zijn toch zeer gezond. Eet de noten wel met mate want de calorieën lopen als snel op. Noten zijn wel enorm voedzaam. Ze zitten namelijk vol met gezonde stoffen zoals: Vitamine E, vezels en magnesium. Er zijn diverse onderzoeken die aantonen dat het eten van noten bijdraagt aan gewichtsverlies. In een onderzoek bleek dat mensen die amandelen in hun dieet hadden opgenomen meer gewichtsverlies hadden.

Meer advies nodig?

Vind u het lastig om uzelf aan een strikt dieet te houden? U bent niet de enige. Gelukkig kunt u tegenwoordig terecht bij de professionals van InMotion Health. U ontvangt voedingsadvies dat past bij uw persoonlijke wensen en medische achtergrond. Zo kunt u fitter worden maar toch blijven genieten van eten!