Fivetune
Image default
Business

ICT-bedrijf in Ede, Xantion

Bent u op zoek naar een ICT Ede die werkzaam is in Ede en omgeving voor hulp met ICT-gerelateerde zaken? Dan kunt u bij Xantion terecht. Wij zijn een ICT-bedrijf in Ede die volledige ICT-ontzorging aanbiedt voor slechts €1,95 per werkplek per dag. Hierbij kunt u denken aan beheer van alle servers in het netwerk van uw bedrijf, daar horen ook beveiligde verbindingen naar leveranciers en thuiswerkplekken bij. Wij begrijpen namelijk dat uw bedrijf groter is dan uw kantoor, daarom is dit een van de services van ons ICT-bedrijf in Ede. Wij beheren en beheersen het voor u. Uiteraard kan iedereen contact met ons ICT-bedrijf in Ede opnemen, dit hebben wij juist graag. Voor elke grote storing, maar ook elke kleine vraag, staat ons ICT-bedrijf in Ede graag voor u klaar om u en uw medewerkers te helpen. U krijgt dan meteen een Xantion-collega aan de lijn die u kunt helpen met uw probleem, zonder dat u of uw medewerker door keuzemenu’s moet worstelen om een mens aan de lijn te krijgen.

ICT-bedrijf in Ede, ICT uit de kraan

Wat ons ICT-bedrijf in Ede vooral belangrijk vindt, is dat u vaste en voorspelbare kosten heeft. Dat is voor u fijn, omdat u altijd weet wat u aan het einde van de maand kwijt bent. Zou het dan toch voorkomen dat er een investering noodzakelijk is, dan wordt dat door ons ICT-bedrijf in Ede onder in een maandbedrag gebracht. Dat gebeurt dan binnen een dag, zonder teveel gedoe. U kunt gewoon het beheer van uw ICT-voorziening aan ons uitbesteden voor slechts €1,95 per werkplek per dag. U hoeft geen dure investeringen meer te doen, of een medewerker hiervoor in te huren, ons ICT-bedrijf in Ede verzorgt dit gewoon voor u. Wat u dan van ons krijgt is een betrouwbaar ICT-systeem voor lage en voorspelbare kosten.

Neem contact met ons op

Bent u al om? Heeft u interesse in ons ICT-bedrijf in Ede, en wat wij voor u kunnen doen, neem dan gelijk contact met ons op via de website www.xantion.nl . Tot gauw!