Fivetune
Image default
Business

Houdt je onderneming schadevrij

Houdt je onderneming schadevrij 

Heb je een eigen restaurant, kledingwinkel of een ander soort bedrijf? Het maakt niet uit wat voor soort business je hebt om tot de conclusie te komen hoe belangrijk het is om je onderneming goed te beveiligen. In het bezit zijn van een goede alarm of camera beveiliging kan daders afschrikken je bedrijf te vernielen. Mocht je er toch voor kiezen dit niet te doen dan vergroot je het risico dat je binnen de kortste tijd te maken krijgt met de volgende scenario’s:  

 

 Inbraak en diefstal 

Afhankelijk van wat voor soort onderneming je hebt, kan het altijd voorkomen dat er bij jou ingebroken wordt. In sommige gevallen kan het zelfs voorkomen dat je werknemers of jijzelf fysiek aanwezig bent tijdens een beroving. Hoe beter je op dat moment beveiligd bent, hoe sneller je kan rekenen op hulp zodat de schade beperkt blijft. Mocht er toch nog iets gebeuren? Dan wil je natuurlijk dat de politie de daders zo snel mogelijk vinden. Dat proces kan je versnellen door bij de aangifte wat camerabeelden mee te geven. Indien je die niet hebt, dan mag je ervanuit gaan dat de criminelen er bij jou makkelijk mee weg zijn gekomen.

 

Rellen 

Ondernemingen hebben niet alleen te maken met inbraken en diefstallen. Jammer genoeg zijn bedrijven onnodig vaak het dupe van rellen of uit de hand gelopen protesten. Helaas zitten er regelmatig mensen tussen die gebruik maken van de soms te chaotische situatie. Dat reageren zij dan onterecht af op bedrijven. In januari zijn er in ons land een aantal van dit soort rellen geweest. Iedereen heeft kunnen zien hoe verdrietig ondernemers waren door alle ellende dat hun zaak is aangedaan. Ook bij dit soort incidenten schrikt een kwalitatieve alarminstallatie mensen af die verkeerde bedoelingen hebben.

Zorg ervoor dat je je bedrijf ten alle tijden goed beschermt tegen inbraak, diefstal of de gevolgen van de toenemende rellen in dit land.  

  

 

https://www.groenewegendelft.nl/