Fivetune
Image default
Business

Hosted telefonie

Veel bedrijven hebben de stap naar hosted telefonie al gezet. We weten ondertussen allemaal wel dat bellen via ISDN zijn langste tijd heeft gehad. Bellen via ISDN zal op den duur ook helemaal verdwijnen. Dat heeft natuurlijk allemaal te maken met de ontwikkelingen op het gebied van internet en ICT. Zonder al te veel te hoeven ingaan op de technische aspecten van deze ontwikkeling, is het belangrijker om te weten wat het voor een ondernemer kan betekenen. Waar voorheen werd gebeld met behulp van ISDN, gaat dat in de toekomst via hosted telefonie. Je belt dan gewoon via het internet. Bij de meeste mensen staat dit fenomeen ook wel bekend als VoIP. Bij hosted telefonie heb je geen dure telefooncentrale meer nodig. Bij Hosted telefonie bevindt de telefoonncentrale zich in het platform of de cloud van een provider. Het onderhoud en het up-to-date-houden hiervan wordt allemaal gedaan door je provider. Zo heb je daar dus helemaal geen omkijken naar. De dure onderhoudscontracten voor je telefooncentrale, waar je vroeger mee te maken kreeg, behoren voorgoed tot het verleden. Daarbij zijn de gesprekskosten per minuut ook nog een vele malen lager. Door gebruik te maken van hosted telefonie kan je tot 70% besparen op je telefoniekosten. De Nederlandse Provider is toonaangevend en innovatief op het gebied hosted telefonie. Duizenden bedrijven in Nederland maken al gebruik van de diensten van De Nederlandse Provider.

Hosted telefonie bij De Nederlandse Provider

Veel bedrijven hebben al hosted telefonie via De Nederlandse Provider. De voordelen en toepassingen van hosted telefonie zijn ongekend. Je kan online gemakkelijk een offerte opvragen of de tarieven bekijken. Wanneer je andere vragen hebt, dan is De Nederlandse Provider telefonisch gemakkelijk te bereiken. Je kan ook een contactformulier invullen. De Nederlandse Provider staat erom bekend dat ze vrijwel overal dekking hebben in Nederland, ook in de buitengebieden. Mocht je onverhoopt toch de hulp nodig hebben van De Nederlandse Provider, dan beschikt men over een netwerk van 250 IT specialisten die snel ter plaatse kunnen zijn. Hosted telefonie doe je via De Nederlandse Provider.

Maand gratis

Ben je benieuwd wat De Nederlandse Provider voor jou kan betekenen op het gebied van hosted telefonie, probeer het dan 1 maand gratis. Wil je meer weten over hosted telefonie, neem dan eens contact op met De Nederlandse Provider.