Fivetune
Image default
Offers

Het designen van een mantelzorgwoning

Samen met mijn familie gingen we een mantelzorgwoning designen voor onze opa en oma. Het ging steeds slechter met hun gezondheid en ze konden ook niet meer voor elkaar zorgen. Daarom werd het tijd om een mantelzorgwoning te ontwerpen speciaal voor onze opa en oma. Want ze hebben wel verschillende eisen waar het aan moest voldoen. Ze zijn behoorlijk kritisch dus het was hopen dat ze het design mooi zouden vinden.

Samen met een ander bedrijf nadenken over een mantelzorgwoning

Met een hele waslijst met punten gingen we op zoek naar een bedrijf die ons mee kon helpen met het realiseren van een mantelzorgwoning. Gelukkig hadden we al veel bedrijven op het oog die ons wilden helpen. Maar een bedrijf die sprong er voor ons uit en dat was Chaletbouw Wernsen. Zij wilden samen met ons het design proces doornemen. Daarom hebben we ook een afspraak gemaakt bij hen om daar mee te beginnen. We namen de waslijst mee en we hoopten op het beste. Natuurlijk konden we in het definitieve design niet alles op hun wensenlijst vervullen, maar het meeste en belangrijke punten zijn er wel gekomen. Nu was het een kwestie van bouwen!

Chaletbouw Wernsen heeft ons goed geholpen

We hadden eindelijk een geschikte plek gevonden om de chalet neer te zetten. Onze tante heeft een grote tuin en daar kon deze wel staan. Nadat alles was afgerond konden we eindelijk beginnen aan de bouw. Het ging allemaal best soepel en alles verliep zoals we hadden gepland en dat was erg fijn. Er was wel een klein probleem met de waterleiding die Wernsen probeerde op te lossen. Hierdoor duurde de bouw iets langer dan we hadden gepland, maar dat hebben ze netjes opgelost en iets moois voor terug gegeven. Onze opa en oma wonen er nu sinds een paar maanden en ze hebben het erg naar hun zin. De inrichting is gedaan door binnenhuis stylist Daudi Concepts. Mede daardoor zijn we super blij met het eindresultaat. Wij zijn blij als familie dat het allemaal goed is gegaan.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en Chaletbouw Wernsen? Bekijk dan de website van hen via www.mantelzorg-wernsen.nl voor meer informatie hierover en dan zien zij u graag terug op de website.