Fivetune
Image default
Business

Prachtige handgemaakte sieraden van Bellano

Bellano is een Nederlands label dat handgemaakte sieraden verkoopt en werkt aan een betere en unieke uitstraling van sieraden. Daarom zijn hun sieraden kenmerkend door een exclusief, onderscheidend en verrassend design.

Handgemaakte sieraden

De collectie van Bellano bestaat uit verschillende sieraden waaronder armbanden, kettingen en oorbellen die op maat gemaakt zijn van verschillende pure materialen. De stijlvolle, originele en tijdloze sieraden zijn namelijk in elkaar gezet door een team in Azië met veel vakmanschap en liefde. Doordat de sieraden met de hand in elkaar worden gezet is elk sieraad uniek. De sieraden worden gemaakt van materiaal als Goud, Rhodium plating en swarovski parels en kristallen.

Rhodium

Rhodium plating is een onderdeel van de platina-groep. Dat betekend dat het ook dezelfde kenmerken en eigenschappen heeft als Platinum. Bij sieraden betekent dit dat het niet donkerder wordt bij het dragen en/of dat het niet oxideert. Een coating als Rhodium kan verschillende vormen hebben. Rhodium kan namelijk kan namelijk een glanzende, matte, scrub en diamante processing hebben.

Goud

Goud is een zacht edelmetaal dat net als Rhodium niet oxideert. Het materiaal staat symbool voor het hemelse licht en voor de volmaaktheid. Vanwege de zachtheid van het materiaal is het gemakkelijk te bewerken en vrijwel onaantastbaar. Daarom wordt het veel gebruikt voor het maken van sieraden.

Swarovski kristallen & parels

Swarovski kristallen en parels worden geslepen met de hoogste kwaliteit op het gebied van machines en verwerkt in allerlei soorten sieraden. Het Kristal bevat veel loodoxide wat zorgt voor een hoge brekingsindex van het licht dat op het kristal valt. Door het hoge gehalte aan kooldioxide zijn de Swarovski kristallen en parels kleurrijker en schitteren ze beter in het zonlicht. Ook worden de kristallen en parels van Swarovski op dezelfde manier geslepen als diamanten. Hierdoor ontstaan aparte vormen en krijg je door de speciale samenstelling een kleurrijke glinstering.

Meer informatie

Bekijk dus de website, voor handgemaakte sieraden van Bellano. Om je verder te laten informeren over hun producten en het label zelf kun je natuurlijk altijd even kijken op hun website. Hierop is ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan een van de medewerkers van het team van Bellano.