Fivetune
Image default
Business

Haarverlies tegengaan met implantatie

 

Indien u haarverlies wilt tegengaan met haarimplantatie dan bent u bij Global Hair aan het juiste adres. Als haarspecialist kunnen we u wegwijs maken welke haartransplantatie methoden er zijn zoals FUE (follicle unit extraction) en FUT (follicle unit transplant). We kunnen u informeren over de prijzen en waar in Turkije, België en Nederland de hoogste kwaliteit haarbehandeling gegeven wordt.

Het laten transplanteren van haar om haaruitval tegen te gaan gebeurt in een haarkliniek waarvan de haarchirurg als ISHRS geregistreerd staat. Zo kunt u rekenen op betrouwbare haarimplantatie met een PRP plasmabehandeling. Wilt u dus iets doen aan uw haarverlies dan kunt u direct in contact komen met Global Hair.

Goede aanpak tegen haaruitval

Er is een goede aanpak nodig om met haarimplantatie haaruitval te bestrijden. Bij Globalhair.nl kunt u in een professionele Turkse, Belgische of Nederlandse haarkliniek terecht om uw hoofdhaar te laten transplanteren. Daarbij wordt de FUE methode toegepast en in een enkel geval de FUT methode. Zo krijgt u nieuwe haarfollikels in uw hoofdhuid geïmplanteerd die het haarverlies stoppen. Daarbij krijgt u een nabehandeling met PRP (platelet rich plasma) om de haargroei na uw haren te hebben getransplanteerd te bevorderen. Wenst u dus een professionele aanpak voor uw haarverlies door een gecertificeerd haarspecialist in haartransplantatie neem dan vlug contact op met Global Hair.

Maak een afspraak met Global Hair

Maak een afspraak met een consulent van Global Hair en laat u inlichten over haartransplantatie en wat u kunt verwachten als u uw haarverlies wilt aanpakken. Deze kan u doorverwijzen naar de beste FUT en FUE haarklinieken in Turkije, België en Nederland. Wacht niet langer en doe wat aan uw kaalheid of neem een baardtransplantatie of een professionele wenkbrauwtransplantatie. Laat een haarchirurg haren implanteren en zorg voor een mooi resultaat. Spreek daarom snel een consultant van Globalhair.nl en doe iets tegen uw haaruitval met een goedkope en degelijke haarimplantatie.