Fivetune
Image default
Business

Haal het beste uit je auto

Jouw ventilatierooster is geen telefoonhouder

Wanneer je rijdt met je auto wil je natuurlijk gebruik maken van alle functionaliteiten van jouw auto. Je hebt auto’s die zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur en klimaatbeheersing, en je hebt ook de wat oudere modellen die nog wat Spartaans aandoen. Wanneer je gaat rijden is het natuurlijk heel belangrijk dat de temperatuur in je auto gunstig is. Je wil immers in de zomermaanden niet in een bloedhete auto zitten, terwijl in de herfst en winter juist een ietwat verwarmde auto wel zo prettig is. Er wordt je dan ook altijd aangeraden in het instructieboekje van je auto om de ventilatieroosters vrij te houden. Dachten ontwerpers van telefoonhouders er nou ook maar zo over.
Veel autotelefoonhouders bestaan namelijk uit een clip die je op je ventilatierooster bevestigt. Met die clip hangt je telefoon redelijk stabiel, maar je ventilatierooster koelt of verwarmt vooral jouw mobieltje.

Een autotelefoonhouder zonder boren of plakken

Wanneer je een goede autotelefoonhouder gaat uitzoeken moet je daarom kijken naar de plek waar deze bevestigd wordt. Je ventilatierooster is dus geen heel geschikte plek voor een mobieltje, maar ook je voorruit komt niet echt in aanmerking hiervoor. Je ontneemt dan immers jezelf het zicht op de weg, wat de verkeersveiligheid ernstig in gevaar brengt. Wanneer je deze mogelijkheden hebt uitgesloten is er nog slechts één optie; Brodit. Brodit heeft een uniek systeem waarmee jij je mobiele telefoon in de naden van je dashboard bevestigt via een Brodit ProClip. Dit systeem zit muurvast en biedt optimale veiligheid terwijl het daarnaast uiterst chic staat. Zo geef jij je auto comfort mee, veiligheid maar ook een stukje status. Je haalt, kortom, het beste uit je auto.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/proclip