Fivetune
Image default
Business

GPS trackers

GPS trackers kunnen het leven van veel mensen veel makkelijker maken. GPS trackers kunnen ervoor zorgen dat mensen tijdens het werk veel minder tijd kwijt zijn en hierdoor tijd over hebben voor andere zaken.

 

Rittenregistratie

Veel mensen moeten voor hun baan bijhouden hoeveel tijd ze kwijt zijn aan vervoer, wat ook wel rittenregistratie genoemd wordt. Zo moeten artsen die heen en weer rijden naar patiënten de tijd bijhouden. Ze moeten precies bijhouden hoelang ze in de auto zitten, hoever ze rijden en hoe zuinig ze rijden. Hierna kan door hun baas berekend worden hoeveel rijkostenvergoeding ze krijgen. Het kost echter veel tijd en moeite om na elk ritje op te schrijven hoelang ze gereden hebben en waarheen. Daarnaast moet er vaak ook nog de precies datum en tijd bijstaan. In de tijd die een arts nodig heeft om deze informatie op te schrijven en door te sturen naar zijn of haar baas, had hij of zij ook ander nuttig werk kunnen doen.

 

Track & Trace internationaal

GPS trackers kunnen ervoor zorgen dat mensen niet meer bij hoeven te houden hoever en hoelang ze hebben gereden of welke tijd. Wanneer een auto een GPS tracker heeft gekregen, kan met een track and trace systeem de auto hierna gevolgd worden. Het track and trace systeem kan er hierna voor zorgen dat de informatie over de rit doorgestuurd wordt naar de juiste persoon. De GPS tracker zorgt ervoor dat de informatie van de rit gegarandeerd correct is en er geen fouten zijn gemaakt. Het bespaart de persoon in kwestie veel tijd en moeite, waardoor er meer ander werk gedaan kan worden. Ook voorkomt het veel stress en kunnen mensen hierdoor relaxter werken.

 

GPS trackers

Global Trackmarks is gespecialiseerd in track & trace internationaal en is een expert op het gebied van rittenregistratie. Dit zorgt ervoor dat zij met behulp van GPS trackers het werk van veel werknemers veel makkelijker kunnen maken.

 

http://www.globaltrackmarks.nl/