Fivetune
Image default
Business

Een verfrissend cadeau: een Dopper waterfles bedrukken

Misschien ken je ze wel, die leuke waterflessen die een ingebouwde waterglas hebben. Dit zijn natuurlijk de Doppers. Met een 490 ml watercompartiment kan je met een Dopper waterfles de hele dag water drinken. Maar wist je dat Dopper actief bezig is de wereld beter te maken? Een Dopper waterfles kopen levert niet alleen een leuk cadeau op, je helpt de wereld ook nog eens.

Hoe Dopper de wereld beter wil maken

Wij als mensen verbruiken heel veel plastic. Het grote probleem van ons plastic gebruik is dat 50% van ons plastic direct na gebruik weggegooid wordt. Hierdoor krijg je heel veel vervuiling. Niet alleen zorgt dit voor veel afval op het land, maar het zorgt ook voor grote ophopingen op het water. Dit is dermate erg dat er jaarlijks meer dan 100.000 zeezoogdieren en 1 miljoen vogels sterven aan het plastic. Daarnaast belanden veel plastic delen in het eten van vissen, waardoor de hele voedselcyclus verstoord wordt.

Eén van de grote veroorzakers van dit afval zijn plastic flesjes. Juist hier wil Dopper het verschil maken. Door in plaats van een wegwerpflesje met water te drinken, kan je vele malen beter een eigen fles vullen en meenemen. Deze fles moet dan wel gemaakt zijn van materialen die niet alleen geschikt zijn voor het dragen van vloeistof, ze moeten ook recyclebaar zijn.

De Dopper waterfles is gemaakt van 100% recyclebare stoffen en is dan ook bpa vrij.

Naast dat een Dopper op deze manier voor minder afval zorgt, gaat en deel van de winst direct naar goede doelen die voor water zorgen in arme landen, en projecten die afval tegen gaan.

Waar kan je het beste een dopper waterfles kopen?

Wil je een Dopper waterfles kopen maar weet je niet goed waar je dit het beste kan doen? Logisch, want tegenwoordig zijn er heel veel plekken die deze waterflessen verkopen. De beste plek waar je zo’n waterfles kopen kan, is op de eigen website van Dopper. Hier heb je de keuze uit de drie verschillende flessen: De Dopper Original, Dopper Steel, Dopper Solid Steel Mini.

De Dopper Original komt in verschillende vrolijke kleuren en heeft een inhoud van 490 ml. Dit is voor het merendeel van de mensen groot genoeg om de dag door te komen, maar voor actieve mensen zoals sporters is dit aan de kleine kant. De Dopper Steel heeft om deze reden ook een inhoud van 800 ml en is gemaakt van echt staal. De Dopper Solid Steel Mini is speciaal voor de mensen die het stoere uiterlijk van de Dopper Steel willen hebben, maar dan in de compacte 490 ml grootte.

Kan je een Dopper waterfles bedrukken?

Misschien wel het leukste van een Dopper is dat je deze Dopper waterfles bedrukken kan. Veel bedrijven kiezen er voor om een logo op de fles te zetten, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld jouw naam of ander tekstbericht erop te zetten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om leuke afbeelding op te plaatsen.