Fivetune
Image default
Business

Een Tissot horloge aanschaffen

De horloges van Tissot staan bekend om hun vakmanschap en innovatie. Het merk werd in 1853 opgericht in het Zwitserse Le Locle door Charles-Félicien Tissot en zijn zoon Charles-Émile. Zij maakten toen alleen nog maar zakhorloges, vanaf 1910 produceert het merk ook polshorloges. Het merk is een van de eerste merken die veel verschillende soorten en stijlen aanbood. In de jaren 60 en 70 maakt het merk ook horloges voor tieners. De jeugd was toen voor het eerst een eigen cultuur en identiteit. Het merk heeft in alle jaren van haar bestaan garant gestaan voor Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid, en dat doet het nu nog steeds.

Stoere en tijdloze horloges

Bent u op zoek naar een tijdloos, sportief of klassiek Tissot horloge in Harderwijk of Dronten? Het merk biedt verschillende stijlen aan. Zo kent het merk de stoere t-touch collectie waarbij het klassieke klokwerk wordt gecombineerd met een digitaal scherm. De t-sport horloges van Tissot combineren de sportieve stijl met luxe en kwaliteit. Ook kent Tissot een klassieke horlogelijn, de prachtige klassieke look van deze serie maakt deze horloges tijdloos en stijlvol. De ladies-lijn kenmerkt zich door zachte kleuren en klassieke en elegante lijnen. Voor elk type vrouw is in deze collectie wat passends te vinden. Tissot heeft echter zijn oorsprong niet uit het oog verloren, ook vandaag de dag verkoopt het merk nog zakhorloges.

Een Tissot horloge kopen

Bent u van plan om een Tissot horloge aan te schaffen? Ga dan gerust eens langs bij Zuyver juweliers in Dronten of Harderwijk. Hier kunt u de horloges passen en met eigen ogen bekijken. Zuyver Juweliers kan u ook adviseren bij het kiezen van een geschikt horloge.