Fivetune
Image default
Business

Een mediator uit Wageningen die wel luistert

Ik wilde graag van mediator in Wageningen wisselen. Zelf had ik namelijk al een intakegesprek gedaan met een andere mediator, maar ik had meteen het gevoel dat ze niet goed naar me luisterde en dat ik daar mijn tijd aan het verspillen was. Dus heb ik geen vervolgafspraak gemaakt en ben ik meteen op zoek gegaan naar een andere mediator die wel geïnteresseerd is. Maar ook een mediator die mij verder mijn mijn traject kan helpen.

De mediator uit Wageningen kon mij helpen

In de omgeving van Wageningen had ik nog niet gekeken voor een mediator die mij eventueel kon helpen. Dus het werd tijd dat ik dat maar eens deed. Ik had al meteen een paar praktijk gezien op het internet die mij wel konden helpen en heb bij deze allemaal een intakegesprek aangevraagd. Mijn eerste intake was weer geen succes. Dit keer lag het niet aan de persoon die niet luisterde, maar ik had gewoon geen klik met deze persoon. Dit geldt ook voor het tweede gesprek. Daarna kwam ik bij In2Mediation terecht voor een intake en ik was best nerveus. Dat had de persoon door en gaf mij eerst een kopje thee voordat we naar binnen gingen om te praten. Daarna gingen we een kamer in en begon het gesprek. Ik voelde mij meteen op een veilige plek. vacature-plek.nl

In2Mediation was super goed

Na een goed intakegesprek, hebben we besloten om het traject verder te nemen. Ik zou om de twee weken langs gaan om te praten over de verschillende problemen waar ik last van had. Na ongeveer een paar sessie merkte ik wel dat dit traject hielp en dat ik mij een stuk beter voelde. Dankzij In2Mediation ben ik weer een stuk vrolijker, sta ik stevig in mijn voeten en heb ik het gevoel dat ik alles weer kan.

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende soorten diensten die In2Mediation voor u kan betekenen? Bekijk dan de website van In2Mediation voor meer informatie hierover. Bovendien vindt u daar ook meer info over het bedrijf zelf en wat hun visie en missie is.