Fivetune
Image default
Business

Een goede schoorsteenveger in Roermond

Al een tijdje waren wij aan het zoeken naar een goede schoorsteenveger in Roermond. Keer op keer lukte het ons maar niet om deze te vinden en dat zorgde ervoor dat wij maar hadden besloten om onze schoorsteen een tijd lang niet te laten vegen. Op een gegeven moment roken wij een verbrande geur uit onze schoorsteen en dat zorgde er bij ons voor dat wij besloten hadden om toch echt goed op zoek te gaan naar een schoorsteenveger uit Roermond. Na uitvoerig te hebben gezocht, hadden wij een goede schoorsteenveger gevonden. Het ging hier om Schoorsteenveegbedrijf Hendriks. Dit bedrijf was al jaren gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen in Roermond en de wijde omgeving. Hierdoor wisten wij dat wij een goed bedrijf aan de haak hadden geslagen en dat wij met een gerust hart onze schoorsteen konden laten vegen door dit gespecialiseerde bedrijf.

 

Lage prijzen bij deze schoorsteenveger uit Roermond

 

Toen wij eenmaal een goede schoorsteenveger uit Roermond hadden gevonden, besloten wij met hen om de tafel te gaan om te kijken wat de verschillende mogelijkheden waren. Ook was het ons doel om een beter beeld te krijgen van de verschillende prijzen en zo in te schatten of wij niet bedonderd werden. Toen wij dit gesprek aangingen, werden wij zeer fijn ontvangen door Hendriks. Het bedrijf vertelde ons alles wat wij nodig hadden om een goed beeld te vormen. Als klap op de vuurpijl kwamen wij als laatste aan bij het onderdeel over de kosten. Tot onze grote verbazing kwamen wij erachter dat Schoorsteenveegbedrijf Hendriks erg lage prijzen rekent en dat daardoor het vegen van de schoorsteen voor ons nog beter zou uitpakken. Wij zijn dan ook erg tevreden met Hendriks en kijken met een goed gevoel terug op onze samenwerking. De schoorsteen is op een nette en zorgvuldige manier geveegd en er is gedurende het hele proces erg goed rekening gehouden met onze wensen en behoeften.

 

De schoorsteenveger voor de toekomst!

 

De schoorsteen is goed geveegd en hier zijn wij dan ook goed over te spreken. Wij weten in ieder geval welk bedrijf wij in de toekomst weer zullen benaderen voor het vegen van onze schoorsteen, Schoorsteenveegbedrijf Hendriks!