Fivetune
Image default
Business

De voordelen van De Nederlandse Provider

Je kunt bij De Nederlandse Provider terecht om te profiteren van de voordelen via een hosted voice verbinding. Om te beginnen is het zo dat je vanuit de cloud belt. Dit betekent dat je niet zo veel onderhoudskosten meer hebt dan met een analoge telefoonverbinding. De hoge investeringen blijven hierdoor bespaard. Doordat de telefooncentrale alles up-to-date houdt heb jij als bedrijf helemaal geen omkijken meer hiernaar, dit is bij ouderwetse verbindingen nog wel het geval. Bij De Nederlandse Provider wordt hosted voice aangeboden en doordat ze allemaal al jarenlange ervaring hebben in de telecom kunnen ze u al het nodige erover vertellen.

Hosted Voice via De Nederlandse Provider

Als u besluit over te stappen naar De Nederlandse Provider kun je bij ons terecht voor hosted voice. Dit is het makkelijkst te omschrijven als een dienst die je afneemt waar je een telefooncentrale uit het datacenter van De Nederlandse Provider gebruikt. Dit is allemaal strikt beveiligd en dit is ook een van de voornaamste redenen waarom mensen voor een hosted voice verbinding kiezen. De telefooncentrale staat niet meer bij jou op kantoor, maar in het datacenter van De Nederlandse Provider. De Nederlandse Provider houdt het vervolgens ook voor jou allemaal up-to-date, hierdoor zit je niet langer vast aan allerlei onderhoudscontracten. De nieuwe functies en alle updates komen er allemaal automatisch op te staan zonder dat jij je ermee bezig hoeft te houden. Doordat je via internet belt is de verbinding van de telefoon ook een stuk meer stabiel, dit heeft verschillende positieve gevolgen en zorgt ervoor dat gesprekken altijd soepel zullen verlopen.

Meer weten?

Ik snap dat het nog niet helemaal duidelijk is wat de exacte voordelen zijn van een hosted voice verbinding. Hierom is mijn advies om contact op te nemen met De Nederlandse Provider. Op de website van hen kun je ook al beknopte informatie vinden, dit geeft hopelijk al wat meer duidelijkheid. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je de contactgegevens ook vinden op de website om vervolgens te bellen of mailen naar De Nederlandse Provider. De klantenservice zal jou zo snel mogelijk van duidelijkheid voorzien en ervoor zorgen dat je op de hoogte bent. Als dit niet het geval is kun je een afspraak maken met de medewerker van De Nederlandse Provider om te praten over hosted voice.