Fivetune
Image default
Business

De ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie als cosmetische ingreep wordt in Nederland steeds vaker uitgevoerd. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat het een relatief eenvoudige ingreep is. Veel mensen hebben er last van: hangende oogleden. Dit kan erg vervelend zijn, zeker wanneer u hinder ervaart bij het zien.
Een ooglidcorrectie bij Ooglift kan dan uitkomst bieden.

Ooglidcorrectie bij Ooglift

Wij bij Ooglift zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Dr. R.A. Geerling is oogarts en oogchirurg en voert bij ons de ooglidcorrecties uit. Bij ons ben je verzekerd van het beste resultaat. Dat komt door onze jarenlange ervaring op het gebied van ooglidcorrecties. Met ruim 14000 uitgevoerde behandelingen, beschikken wij over de nodige kennis en ervaring op het gebied van ooglidcorrecties. Voor slechts €875,- kunt u bij ons een ooglidcorrectie laten doen.

Passende chirurgie

Wij bieden passende chirurgie voor iedereen. Bij het uitvoeren van een ooglidcorrectie kijken we  altijd naar uw situatie. Wij bespreken samen met u wat u graag wilt zien als resultaat en wij zorgen ervoor dat het resultaat altijd passend is bij uw gezicht. Wij zorgen dus altijd dat uw behandeling zo persoonlijk mogelijk is.
Op onze site kunt u ook vinden wat de ervaringen van andere mensen waren met het uitvoeren van een ooglidcorrectie bij ons.

De behandeling

Als eerst wordt er een vooronderzoek gedaan, om te kijken of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Vervolgens gaat de arts met u naar uw medicijngebruik kijken om te kijken of het veilig is om de chirurgische ingreep uit te voeren.

Als dit allemaal gebeurd is, dan bent u toegekomen aan de volgende stap, namelijk: de ooglidcorrectie. De ingreep duurt gemiddeld maar 45 minuten. U hoeft dus niet uren in een operatiestoel te liggen.
Aan het begin van de ingreep, wordt op uw ooglid met een viltstift getekend welk stukje huid weggehaald kan worden. Vervolgens krijgt u een injectie, met een lokale verdoving, zodat u niets van de ingreep hoeft te voelen. Vervolgens wordt de huid weggehaald en wordt het gehecht. Deze hechtingen mogen er na ongeveer een week weer uitgehaald worden. U bent dan als alles meezit, helemaal klaar.

Na de behandeling – eventuele complicaties

Na de behandeling krijgt u oogzalf in uw ogen, waardoor u tijdelijk minder kan zien. Het is niet toegestaan om na de behandeling auto te rijden, houdt u hier rekening mee.
Het kan voorkomen dat uw oogleden de dagen na de behandeling wat gezwollen zijn. Om de zwelling tegen te gaan, geven wij u een speciale bril mee die uw oogleden wat kan koelen, zodat de zwelling afneemt.
Mochten er andere complicaties optreden, dan kunt u op onze website eenvoudig nalezen wat de meest voorkomende complicaties zijn en of u contact met de kliniek moet opnemen.

Uit ervaring is echter gebleken dat complicaties bijna nooit voorkomen.

Als u zit te denken om een ooglidcorrectie te ondergaan, wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.