Fivetune
Image default
Business

Dansschool in Arnhem?

Ben je op zoek naar een dansschool in Arnhem? Wist je dat Dansinstituut Wensink één van de beste plekken in Arnhem is om te leren dansen? Wij zijn dé dansschool in Arnhem sinds 1850. Bij ons is alles wat betreft danslessen mogelijk. Stijlvol dansen kan zó geleerd worden met bijvoorbeeld onze workshops! Deze geven we in de vakantie in april en mei, waar we vanaf vrijdag 27 april tot en met donderdag 10 mei open zijn voor aanmeldingen voor het volgen van onze workshops. Daarnaast geven we ook een heleboel verschillende soorten workshops in juni. Weten wanneer welke workshops zijn? Meld je aan voor onze nieuwsbrief, daar staat alle informatie in die je nodig hebt!

Wensink, dé dansschool in Arnhem

Dansschool Wensink is dé dansschool in Arnhem, niet alleen door de veelzijdige workshops die we organiseren voor onze leerlingen. Bij ons is het ook mogelijk om privé danslessen te volgen. Privélessen zijn geschikt voor mensen die het bijvoorbeeld niet prettig vinden om in groepsverband te leren dansen, of juist sneller erop vooruit willen gaan. Onze instructeurs zijn in staat om je een-op-een les te geven, waardoor je persoonlijke feedback kunt krijgen en we samen een unieke dansstijl kunnen ontwikkelen. Privélessen zijn ook verkrijgbaar voor stellen die graag de openingsdans voor hun bruiloft willen gebruiken om indruk te maken op hun gasten! Ook voor stelletjes die op een galafeest de show willen stelen, alles is mogelijk.

Jazz danslessen

Groepslessen en privélessen zijn niet de enige dingen die we kunnen aanbieden in dansinstituut Wensink, we geven ook jazz danslessen! Deze worden gegeven op de maandagavond voor beginners, en op de dinsdagochtend voor gevorderden. Wanneer jij ook graag wilt leren dansen op jazz, schrijf je dan vooral in voor deze lessen. Niet zeker of je een beginner bent of een gevorderde? Neem contact met ons op, dan hebben we het erover, en dan kunnen wij uitleggen welk niveau ongeveer normaal is voor de gevorderden les. Zo zie je maar, bij ons is er van alles en nog wat mogelijk wat betreft dansen. Meld je snel aan!