Fivetune
Image default
Business

Dakkapel renoveren

Bent u van plan uw huidige dakkapel te vervangen? Bekijk dan onderstaand artikel. Het is namelijk verstandig om uw dakkapel te renoveren in plaats van te vervangen als deze nog in een redelijke staat is. Afhankelijk van de staat van uw dakkapel zal bekeken moeten worden wat er precies aan de dakkapel zal moeten worden gerenoveerd. Over het algemeen zal u of uw dakkapel specialist een dag bezig zijn met het renoveren van uw dakkapel. Hieronder staan een aantal redenen waarom u toch nog een na zou moeten denken over het vervangen van uw dakkapel.

Minder kosten

Een dakkapel renoveren kost natuurlijk minder dan het vervangen van de gehele dakkapel. In sommige gevallen is het vervangen van een dak dubbel zo duur als het renoveren van een dakkapel.  Bij het vervangen van de dakkapel is het vaak zo dat u een vergunning aan moet vragen en deze kost tussen de €200,- en €600,-.

Nieuwe uitstraling

Bij het renoveren van uw dakkapel kan er een volledig nieuwe uitstraling worden gegeven aan uw dakkapel en huis. De gerenoveerde dakkapel kan worden voorzien van een nieuwe kleur en alle materialen kunnen worden vervangen. Aan de binnenkant van uw huidige dakkapel kunt u alles behouden: bijvoorbeeld uw spots en uw plafond. Bij het wijzigen van het materiaal kunt u kiezen voor duurzaam materiaal, zodat u voorlopig niet meer hoeft om te kijken.

Werkzaamheden

De volgende werkzaamheden komen kijken bij het renoveren van uw dakkapel. Let wel: Het is afhankelijk van de staat van uw dakkapel hoeveel van deze werkzaamheden uitgevoerd moeten worden voor het renoveren van uw dakkapel.

 

  • Oud glas verwijderen en plaatsen van nieuw (dubbel) glas;
  • kozijn en draairaam vervangen;
  • Vervangen van zijwangen en boeiborden;
  • Vernieuwen dakbedekking;
  • Isoleren van het dak en zijwangen;
  • Vervangen van loodslabben.

 

Bent u opzoek naar een Dakkapel specialist die uw dakkapel kan renoveren? Neem dan contact op met Dakster dakbedekking voor vakkundig advies.

http://dakster.nl/