Fivetune
Image default
Business

Bovenaan in Google | SAM online marketing

Bovenaan in Google door SEO 
 

Bovenaan in Google komen is vaak een grote wens voor bedrijven en dit is vanzelfsprekend. Met behulp van SEO is het mogelijk voor bedrijven om een hoge plek in Google te bemachtigen. SEO is een afkorting van de Engelse variant van zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalization). In dit artikel worden drie tips gegeven waarmee u zo hoog mogelijk, of zelfs helemaal bovenaan in Google kunt komen.  
 
Tips om op eigen kracht bovenaan in Google te komen 

Zoekwoorden om bovenaan in Google te komen 

Met een goed gebruik van zoekwoorden is het mogelijk om op lange termijn bovenaan in Google te komen. Zoekwoorden zijn (niet geheel verrassend) zoekwoorden van internetgebruikers waar u graag op gevonden wilt worden. Als u een autodealer in Utrecht bent bijvoorbeeld is ‘autodealer Utrecht’ een zoekwoord dat er toe doet.  

Blijf links bouwen! 

Om bovenaan in Google te komen is het bouwen van links essentieel. Google merkt het op als andere sites naar uw site linken (de zogenaamde backlinks). Het is van belang om in de gaten te houden dat deze links een bepaalde kwaliteit hebben. Vaak is de autoriteit hierin van groot belang. Als een autoriteit in de branche naar uw site verwijst, zal uw site ook belangrijk zijn, is de gedachte van Google. Uiteraard zijn ook andere factoren van belang om bovenaan in Google te komen…. 

Een goede mobiele site helpt u bovenaan in Google te komen 
Als u een uitstekende mobiele site in huis hebt, heeft u een belangrijke troef in handen om bovenaan in Google te komen. Het hebben van zo’n site laat Google zien, dat de gebruiker ook via een ‘mobile device’ zoals een tablet of een smartphone u goed kan bereiken en zal dit wellicht belonen met een positie bovenaan in Google.  
 
Een extern bureau om bovenaan in Google te komen 

Bovenaan in Google te komen voor de belangrijkste zoekwoorden is lastig en tijdrovend. Veel bedrijven schakelen daarom een extern bureau in om dit voor hen te verzorgen. Lang niet alle bedrijven leveren een goed resultaat en weten hun beloftes na te komen. SAM Online Marketing is een voorbeeld van een bedrijf dat dit wél doet en u helpt bovenaan in Google te komen. Via de site van dit bedrijf kunt u zelf ervaren wat SAM voor u kan betekenen. SAM Online Marketing is een van de weinige bedrijven op de markt die u écht bovenaan in Google kan laten komen.